reklama

Ach śpij kochanie...

Amelka chorowitka już lepiej się ma :tak:
dzisiaj obudzila się o 4 i postanowiła że się wyspała:baffled: :baffled: wypiła mleko...pochodziła po łóżeczku...wyrzuciła wszystkie zabawki...bylo noszenie...głaskanie itp i NIC.:szok: ok 6 przysnęła i już się cieszyłam :tak: aż tu nagle moja głupia psina zaczęła szczekać bo ktoś po klatce szedł i obudziła Córcie :wściekła/y::wściekła/y: i ta już nie myślala o spaniu...zaczęła spiewać i tańczyć, klaskać i piszczeć:szok: myślałam że się zastrzelę....:baffled:;-)

reklama
U nas też już lepiej:tak: Z zasypianiem i ze zdrowiem. Małgosia zasnęła wczoraj o 20.00 po kilku minutach i przebudziła się 2 razy w nocy, ale wystarczyło ją troszkę ponosić i zasypiała:tak:

Tak się cieszyłam, że Oliwka zasnęła na noc ok 21. Cieszyłam się równo 7 godzin, bo o 4 moje dziecko stwierdziło, że jest wyspane. Próbowałam ją uśpić, ale gdzież tam, wesoła i skora do zabawy uciekała mi z łóżka do zabawek. No i tak siedzimy sobie już godzinę :dry: W między czasie walnęła sobie nocną kupę (co się nigdy nie zdarza).

A Milenka dla odmiany trzecią nockę sama w pokoju przespała super :tak: Raz się obudziła o 5 rano, dostała mleczko i błyskawicznie zasnęła. Odkąd sama śpi to o godzinkę też wydłużył się czas jej spania, więc już chyba na dobre wysiudała nas z sypialni :sorry2:

Jenni spi juz raz lub dwa razy na dzien ,pierwsza drzemka to okolo15-30 minut a druga to 30-50 minut i sama sie przestawila bo ostatnio to spala z 3 lub 4 razy po 15 minut i szla spac miedzy 21 a nawet 23

Przez chorobe Kondzio budzil mi sie okolo22-23 i nie spal do prawie 1:szok::baffled:.Na szczescie juz nie goraczkuje i przerwa nocna wynosila niecala godzine:sorry2:.Mam nadzieje,ze jednak pobudek w nocy z "niespaniem" nie bedzie:no:.Potem ladnie spal do 8:tak:

reklama
Amelka spała dziś od 19 do 7 bez obudzenia na mleczko :tak:i żadnego wstawania w nocy :-):-D
Amelka ma z reguły 2 dżemki o 10.30 do 11.30 i o 14.30 do 15.30 ;-)
jeżeli przedłuży sobie pierwszą nawet o 15 min to już nie bedzie mieć drugiej i od 17 bedzie zmierzgła :baffled: :-D i wtedy przetrzymuje ją chociaż do 18.30 i idzie spać na noc :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry