Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Weronika tez sama spi w swoim łóżeczku ale w pokoju jest razem z bratem
moze to cos jest z tym spaniem w dzien bo Weronika teraz sypia 2 razy po 1-1,5 w dzien ,a w nocy...dzsiiaj 3 razy butle piła w tym przed 5 sie obudzila i stwierdzila ze wyspana po 40 minutach usneła ale potem Patrytk obudził sie 6 20 i ona odrazu tez na nogi
Joasiek, z dwojga "złego" lepiej przesypiać całe nocki
My jeszcze przygotowujemy pokoik dla Małgosi i po powrocie Tomka przeniesiemy Małgosię z naszej sypialni. Ciekawa jestem jak zniesie tą przeprowadzkę
Teraz nie mamy z zasypianiem żadnych problemów, Gosia przesypia całą noc bez pobudki i mam nadzieję, że szybko przyzwyczai się do nowego pokoiku
Oczywiście jak poszłam sie kapac ,to sie Kondzio obudzil(po 23).Musialam szybko wyjsc z wanny,bo darl sie w niebogłosy.Dalam mu piers,ale czulam,ze pusta.On biedny troche possal i patrzyl sie tak dziwnie na mnie.Naszykowalam mu butelke(Jacek musial z nim isc do kuchni,zebym nie zniknela z pola widzenia) i wypil 140 ml.Mało,ale to jego poczatku butelkowe.
Potem spal do 7.15(obudzilam go jak szykowalam Bartusia do szkoły)
U nas też nocka nie najlepsza, chyba z 6 czy 7 pobudek. Popołudniowa drzemka przerwana po 20 minutach strasznym płaczem, takim jaki niedawno wieczorem po zaśnięciu był. Sama nie wiem, co jej jest, czy ją coś boli czy ma złe sny