Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
.
.
W sumie,to ja też nie mam na co narzekać,Kuba budzi sie raz,ze trzy razy pociąnie cycusia i śpi.Wczoraj od 19.30 do 6.15Dziewczyny ale macie sajgon z tym spaniem![]()
U nas idealnie... nie chcę zapeszać, ale naprawdę nie mam też na co narzekać... dziś Milutek spał do 7:15 (od 20.00) non stop.
Współczuję Wam tych nocek :-(

Może tak być,że Kondzio przebudza sie i uderza w alarm,bo Ciebie nie ma.A jak jesteś to sie przewraa pewnie i śpi dalej.Joasiek,Ty sie musisz wysypiac,bo rano do pracy;-).
Milenka z Emilka chyba najładniej śpią na forum.
Kondzio nie lubi zadnych hałasow.Ja pozno sie kapie,dopiero po 23(jest wtedy Jacek),bo nie chce Kondzia zostawiac samego.I nie wiem jak to jest,bo on sie zwykle budzi jak ja jestem w wannie.Nieraz to jest nawet i pierwsza w nocy.Nie jest to wiec tak,ze budzi sie o stałej porze.
Czy on czuje przez sen,ze ja wychodze?![]()
Może śpi u pani Teresy?U nas ze spaniem też jest super
Teraz Małgosia zasypia bez problemu, koło 19 - 20 i wstaje o 6 razem z nami
Tylko w ogóle nie chce spać w dzień. Wcześniej po przyjściu od p. Teresy miała drzemkę około 45-60 min. a teraz nawet na 15 minut ciężko ją położyć![]()
Może śpi u pani Teresy?

Zauważyłam też u Milenki, jak jeszcze spaliśmy z nią w pokoju, że jak ja się przebudziłam i wystarczyło że tylko pomyślałam o Milence, to ona się wtedy przebudzała.