reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Mam nadzieje,ze Oliwka polozy sie o ludzkiej godzinie:tak:.
Konrad w swiateczna niedziele zasnal mi dopiero o 18(mielismy gosci) i obudizlam go po okolo 45 minutach.Dzieki temu zasnal w miare normalnie.
I Kondzio spi jeszcze w spiworku:-D.Tak sie przyzwyczail i nawet sie nie buntuje...Zreszta po kapieli nie ma juz na to siły.Kapiel,pizamka i spiworek,potem butelka i spi:tak:.Rano go musze jednak w miare szybko wyjmowac,bo sie denerwuje.Sam probuje odsuwac.
Karola,ja kupilam nowke spiworek Drewexu na Allegro:-) za bodajze 14 zł.mam jeszcze letni spiworek Gluck po corci,przyda sie jak bedzie cieplej:tak:

nOCKA NIE ZA CIEKAWA.....Co chwilke pobudki placze....pewnie gorna jedyneczka daje sie weznaki..............
teraz chwilka dla mnie bo dzieciatko pojechalo juz przed 7 do mojej mamy...
znowu caly dzien czyli 11 godzin nie bede jej widziec:-(

Nocka u nas niezaciekawa znowu bidulka plakala :baffled: to wzielam ja do lozka a ona nowo narodzona (niedziwota w dzien sie wyspala) i za wlosy mnie szarpala itp. to sie wkurzylam dalam ja do lozeczka nakrzyczalam na nia :szok: i usnela i spala do rana:-D

u nas noc w miarę Emilka zasneła chyba około 20:00 o 22:00 zaczeła mruczeć coś pod nosem ale ją ułożyłam wygodnie i spała dalej do 7:30 obudziła mnie gryząc w ręce :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry