reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ach śpij kochanie...

A chyba ze dwie noce temu krecił sie przez sen i mowił "nie,nie,nie...".Czyzby dzieciaki zaczynały miec złe sny?Moze mu sie sni,ze nie chce mu czegos dac:-:)blink:.
Napewno nasze dzieciaczki już śnią, śnią nawet dzieci w życiu płodowym - to zostało zbadane :tak: A Oli wczoraj nad ranem przez sen mówiła "kulula kulula" - musiała śnić jej się zabawa piłką.

Co do drzemek, to Oliwce jak dotąd zdarzył się chyba 1 dzień bez snu, ale marudziła tego dnia strasznie, tak więc na szczęście ona potrzebuje snu w dzień jeszcze. Natomiast niewiele jej trzeba, żeby się zregenerować, pół godziny - godzinka w ciągu dnia starczy. Jak śpi dłużej lub za późno sobie tę drzemkę zrobi, to wtedy ma kłopoty z pójściem spać o przyzwoitej godzinie wieczorem.

reklama
Konrad spi raz od prawie pol roku;-).Nie wytrzymałby jednak calego dnia bez drzemki:no:(okolo 3 godz).

Emilka wstała po 8:00 o 11 poszła spać i teraz się obudziła ;-) ciekawe o której mi na noc zaśnie :baffled:

A Filip dziś marudzi...wczoraj zasnął om23:30, dzis o 8 wstał, poszedł o 12 spać i spał tylko 1,5 godziny.....:baffled::baffled::baffled: i miałczy co chwila...

Ciekawe jaka mnie czeka nocka :confused: bo Oli zupełnie dziś poprzestawiała sobie spanie. Po pierwsze rano obudziła się o 8, wypiła swoje 120 ml mleka (zawsze tyle pije) a potem jeszcze zachciało jej się cyca, dałam jej w łóżku, zasnęła przy nim i spała do 11 :szok: Nie ukrywam, że ja razem z nią :-D W ciągu dnia nie zasnęła potem wcale, za to padła nam w samochodzie jak wracaliśmy od teściów przed 20tą. Tak mocno zasnęła, że nie budziliśmy jej wcale, na śpicha Tomek ją przyniósł do domu z samochodu, na śpiąco jej przebrałam pieluchę i ubrałam piżamę, no i śpi cały czas. Także dziś poszła wyjątkowo spać bez kąpieli.

Może Oliwka zmęczona i pośpi do rana.Oby!
Kuba dziś po zastrzyku spał 3 godziny(jak zwykle),ale juz o 19.00 marudził.Mimo wysypki spał w miarę,troche sie wiercił,ale spoko.:tak:

Nie no...Filip tak mało spał ostatnio, ze teraz zasnął mi prawie na stojąco..i to o 10:40....nie wiem jak dalej będzie spał...

reklama
u nas dzi9s nocka fatalna, LAila budzila sie co chwile stekajac i jeczac..za zimno raczej jej nie bylo, za cieplo tez nie, moze brzuszek a moze zabki..sama nie wiem...:-:)baffled:

Do góry