• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Lenka ostatnio wstaje o 5 rano i przynosi nam do łóżka wiaderko z foremkami do piaskownicy chwilę pochodzi po domu wchodzi do nas do łóżka i śpi dalej.

Gosiu, współczuję.

A u nas maleńki, ale sukces: Oli ok 7 dostaje butlę, ale zaraz po niej zawsze domaga się cyca i dopiero jak go trochę possie, to zasypia. No ale dziś postanowiłam, że cyca jej nie dam po butli, od czegoś trzeba naukę zasypiania bez cyca zacząć. No i po oddaniu butli Oli zaczęła się dobierać do bluzki, ale ja się tak szczelnie nią opatuliłam, że się nie dostała. Trochę postękała, ale naprawdę parę sekund, zobaczyła, że ja śpię i nie reaguję (udawałam, że śpię), więc Oli położyła się na drugi bok i widziałam, że próbuje zasnąć. Nakręciła się strasznie, ale w końcu chyba po 10 minutach usnęła :tak:
Pewnie w innych sytuacjach tak łatwo nie pójdzie, bo jak ona ciągnie butlę rano, to jest mocno jeszcze zaspana, ale pierwszy krok zrobiony.

wczoraj zasnęła sama w łóżeczku, trochę to trwało, ale udało się:tak:Musiałam co prawda wsunąć głowę między wyjetymi szczebelkami i głaskać po rączce, no ale co zrobić:-DSpała tak do 2.30 i prawie zasnęła ponownie, ale zdrętwiałam siedząc na podłodze z głową między szczebelkami:baffled: i chyba za szybko odeszłam, skończyło się u nas w łóżku:sorry2:, no ale cieszy mnie, że wieczorem może usnąć w łóżeczku, bo ostatnio tylko u mnie na kolanach:confused: i powiem szczerze dość mam takiego usypiania dziecka.

wielkie gratulacje KASIAD!!! to juz cos!!!!

a u nas wczoraj rekord.....Laila zasnela przedwczoraj wieczorem dopiero o 23.10 a obudzila sie naq dobre (budzila sie pare razy ale obracala na drugi bok i dalej spala= o.............................14.00:szok::szok::szok::-D:tak:
chyba mojej Duracelce wyczerpaly sie baterie;-)
no ale potem strasznie ja bolal brzuszek i wieczorem tragedia
no ale dzis wstala normalnie o 9.00.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry