reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
moja o 19.45 i o 6.10 cyc i spała do 9.30
ale ja sie nie wyspalam:sick:
Ale agusia pięknie ci Sara śpi, ja sobie pomarzyć mogę. Moja co prawda zasypia bez problemu ok 21-22, ale budzi się co 2-3 h w dalszum ciągu. Nad ranem to wisi non stop na moich dydkach i i co gorsza budzi się 5-6 i wygląda na wyspaną. Jestem totalnie nie wyspana:sick:Ona w dzień sobie oczywiście odsypia, a ja:angry:

MIŚKA 5 moja mala już 3-ci tydzień budzi się co 2 godz w nocy;(.może coś z moim pokarmem jest nie tak,za mało kaloryczny,czy co?na dodatek od 3 dni w dzien tez ma problem z zasypianiem,ryczy...ona ma jakieś dziwne okresy,raz mi ladnie sama w lóżeczku zasypia,a za jakis czas ma z tym trudności

Ja wczoraj wieczorem małej dałam kaszkę (sinlac) i lepiej mi przespała noc. Dałam jej koło 21wszej porcję z opakowania - wyszło tego coś ponad pół szklanki, potem pipiła cycem. W nocy obudziła się tylko 2 razy: o 4.10 i 6.20. To już nieźle w porównianiu z tym co było ostatnio. Nie odczułam jakiegoś szczególnego przepełnienia piersi po podaniu sinlacu, może minimalnie.
Postanowiłam jej dawać od teraz porcję Sinlacu lub jakiejś innej kaszki bezmlecznej codziennie.

MIŚKA 5 moja mala już 3-ci tydzień budzi się co 2 godz w nocy;(.może coś z moim pokarmem jest nie tak,za mało kaloryczny,czy co?na dodatek od 3 dni w dzien tez ma problem z zasypianiem,ryczy...ona ma jakieś dziwne okresy,raz mi ladnie sama w lóżeczku zasypia,a za jakis czas ma z tym trudności

Bibinka, może i Ty spróbuj dać małej kaszkę przed nocą. Może będzie lepiej z tym nocnym budzeniem :confused:
Jeśli nie, to pewnie małej wcale nie chodzi o jedzenie tylko o przytulenie się. Ale spróbuj, u nas pomogło.

Już właśnie wyczytałam na innym wątku :-D
Wiesz co, ja dałam taką normalną porcję Sinlacu z opakowania dla dziecka 5-miesięcznego, 125 ml wody z 7 płaskim łyżkami stołowymi, wyszło tego ponad pół szklanki na gęsto. A poten jeszcze cycka opróżniła. Moze daj po kąpieli przed samym spaniem :confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry