Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz nie zadazam za moim dzieckiem.Z poniedz.- wtorek obudzila sie w nocy tylko raz ok 3, a pozniej dopiero po 6. Z czego bylam ogromnie zadowolona
A dzisiaj w nocy pobudka chyba z cztery razyjuz nie wiem od czego to zalezy i czy to sie juz nigdy nie zmieni???
Ciekawa jestem jak to sie bedzie dzisiaj odbywac?/![]()

Ach juz sama nie wiem, chyba jej taki urok....musze to przeczekac pewnie i bedzie ok. Nawet idzie sie przyzwyczaic do tych nocnych pobudek

ja też tak mam:-)To ja mam bardzo kochane dziecko...jak kładę go między 21-22 to wstaje dopiero ok 7 ranonie narzekam teraz wcale na nocki...
Zero pobudek w środku nocy, Bogu dziękować za tak spokojne maleństwo:-):-)
Kładę Tosię spać najpóźniej o 20. I budzi się dopiero o 7, czasami nawet o 8.
Bo nie próbowałam jej nie dać....
Mała na dobre zasypia dopiero około 22.00, tzn zasypia o 20.00 ale do 22 się budzi z rykiem kilka razy. A potem to różnie... kiedyś budziła się dopiero o 7-8 a teraz czasem się budzi o 2 w nocy a potem o 7, a czasem o 5 i śpi do 8. Jak się budzi to daję jej mleczko, bo woda jest be! 
. Albo następne zęby idą
. W każdym razie Anduś spał ze mną właściwie całą noc, a i tak się rzucał i płakał przez sen :-(. Mam nadzieję, że niedługo przejdzie i wyśpimy się w końcu oboje
.