Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ala usypia ok 20 i tez miała taki okres, że budzila się co 2 h w nocy,teraz od paru dni budzi sie ok 24.30 -1.00,a potem ok 5.próbowalam kaszke dawać przed snem ,ale to nic nie dało.dopiero teraz,jak zaczęłam odstawiac małą od piersi i pije więcej innego mleczka,to lepij spi.jest mi przykro,że muszę ją odstawić,ale chudnę na potęgę i w koncu nie będę miała siły się nia zajmowac.jem duzo,ale to nic nie pomaga,waga cały czas leci w dół.jutro ide na badania....
U nas ostatnie dwie noce kiepskie :sick:. Po tym nieszczęsnym badaniu chyba. Albo następne zęby idą
. W każdym razie Anduś spał ze mną właściwie całą noc, a i tak się rzucał i płakał przez sen :-(. Mam nadzieję, że niedługo przejdzie i wyśpimy się w końcu oboje
.

.jem duzo,ale to nic nie pomaga,waga cały czas leci w dół.jutro ide na badania....
Kasiu ja już sama nie wiemMadzik, to nie po badaniu. Badanie moze wygląda nieciekawie, ale krzywdy na pewno dziecku nie robią, (...)Oliwka była już kilka razy tak badana i nawet jej to latanie i wiszenie do góry nogami się podobało. (...)
Ja bym obstawała raczej przy zębach albo innych boleściach![]()
. Andrzejkowi badanie na 100% się nie podobało, bo dopóki leżał, to nawet się uśmiechał do lekarki, ale jak tylko go chwyciła za rączkę i nóżkę to już rozryczał się na dobre - i tak do końca badania :-(. Co do profesjonalizmu lekarki, to nie mam zastrzeżeń - faktycznie robią to zręcznie i bez ceregieli. Natomiast Anduś faktycznie ostatnio strasznym ryczkiem jest, no i dziś jak przyjrzałam się jego dziąsełkom, to wydaje mi się, że mu dwójka prawa dolna się wyżyna
. A myślałam, że po dolnych jedynkach wychodzą górne jedynki 
.