Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz probowalam takiego rozwiazania. Kiedys zauwazylam ze Milena zasypiala z tata, czyli cyc wcale nie byl jej potrzebny. Tylko ze teraz tata kojarzy jej sie z zabawa!!! No i dam przyklad z wczoraj: Milena jest spiaca, oczy jej sie kleja, czasami wrecz ma je zamkniete, ale gdy tylko spojrzy sie na tatusia to od razu zaczyna smiac sie i bawic. I tak bylo przez ponad godzine. Az w koncu tata wyszedl z pokoju i Milenka w ciagu 5 minut zasnela. Oczywiscie z mama w lozku i z cycem w buzi.ja zastanawiam sie nad innym rozwiązaniem. Najchętniej położyłabym spac Maję z tatusiem a sama poszła do drugiego pokoju. :-) Od taty na pewno nie dostałaby cyca,
U mnie Madzia po prostu straciła zainteresowanie. Gdy ją próbowałam przystawic, to odwracała główke i zajmowała sie czymś innym. Z pewnoscią nie była głodna, bo lubiła sobie zjeśc różne inne rzeczy. W 10-ątym miesiącu jest już więcej rzeczy, które sie podaje dziecku. Potem karmiłam ją w nocy "bez jej wiedzy". Po jakimś czasie mogłam podac jej picie i też byłoby dobrze. Mam nadzieje, ze teraz będzie podobnie przebiegac odstawianie od piersi. Z tym, ze Madzi w nocy dawałam picie z butelki. Majka nie pije nic przez smoczek. Ale to jeszcze trochę czasu przed nami. Zobaczymy.Tycia, a jak wyglądała ta rezygnacja? Płakała przy piersi czy jak?