reklama

Ach śpij kochanie...

hi hi, ewamat, to moze ja w ogole pojezdze po swiecie i bede szukala lepszego powietrza dla Milki.:-D:-D

aha, a w Krakowie to zawsze chcialam mieszkac
Ostatni rzadko oglądam ten Kraków, ale czasami jest miło. A Majka mnie dzisiaj już prawie wykończyła. Dwa razy zasypiała na chwilkę. Po kilku minutach się budziła zupełnie trzeźwa. Dopiera jakiś kwadrans śpi. Ciekawe jaka będzie noc.Brrrrr.

reklama
A Majka mnie dzisiaj już prawie wykończyła. Dwa razy zasypiała na chwilkę. Po kilku minutach się budziła zupełnie trzeźwa. Dopiera jakiś kwadrans śpi. Ciekawe jaka będzie noc.Brrrrr.

U nas tez tak do niedawna bylo. Milka spala raz dziennie i to najdluzej 30 min. I w nocy tez sie czesto wybudzala.Teraz na szczescie Milenka w ciagu dnia dosc ladnie spi. Za to dzisiejsza noc-szkoda pisac. Wczoraj w ciagu dnia zauwazylam, ze Milena podczas snu co jakis czas otwiera oczy i mnie szuka. Jak mnie zobaczy to dalej spi, a jak mnie nie widzi to wierci sie i wybudza.

A u nas taka historyjka;
Kuba jak zwykle przebudził sie którejs nocki na jedzonko.Usłyszałam marudzenie,więc malucha hop do cycusia,no i jadł.Poczym mój mąż wstał,zaczoł strasznie szarpać mnie za ramię i "wpółśnie" krzyczał: "No obudz się kotku,mały jest głodny!Co się stało,wstawaj!"Nawet nie zauważył,że ma Kube pod nosem,położył sie i dalej spał.A rano nie pamiętał historyjki.:-D

No coś jest w tych facetach ;-), mój Bartas nawet nie wie że Lenka się budzi taki ma sen (no chyba że już się bardzo głośno rozryczy:-() i jak ją czasami przekładam do nas do łóżka nad ranem to też jej nie czuje i muszę czatować żeby jej nie przycisnął :no: bo nawet jak go budzę to jest nieprzytomny :angry:. Oj Ci faceci :szok::szok:.

Nocki u nas od jakiegoś czasu znośne jedna pobudka na jedzenie, czasami jeszcze jakaś krótka wpadnie, ale nie narzekam :tak:

Qrcze,położyłam Kube spać,a tu mi jakiś palant-sąsiad remoncik urządza i strasznie hałasuje.Już się mały 2 razy wybudził.Jak teraz się obudzi,to go ululam i pójdę chyba z awanturą do tego Łosia.:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry