reklama

Ach śpij kochanie...

reklama
Nie potrafię sobie wyobrazic nas wyspanych. Np. jest niedziela, mam czas poleniuchowac w łóżku, poczytac, potem wziąc długą kąpiel z pianką.....
Ciekawe czy dożyję. W końcu nie jestem już taka młoda:baffled:

Nie potrafię sobie wyobrazic nas wyspanych. Np. jest niedziela, mam czas poleniuchowac w łóżku, poczytac, potem wziąc długą kąpiel z pianką.....
Ciekawe czy dożyję. W końcu nie jestem już taka młoda:baffled:

HEHE no pewnie ze dozyjesz...:-p:-D
A co do kapieli to tez mi sie marzy tak spokojnie polezec w wannie i poleniuchowac:cool2: bez pospiechu i martwienia sie ze mala beczy:sorry2: ciekawe kiedy to bedzie:dry:

no u nas tez dzisiaj niezle tylko 3 pobudki do weroni i jedna do patryka wiec calkiem niezle:tak:a obudzila mnie tak glosnym gadaniem ze musialam wstac juz p 7 a w pokoju strasznie smierdzialo :-D(zdazyl zmajstrowac juz w pieluche niespodzianke):-D
Weronika ogolnie jest bardzo wesola i gadatliwa jak narobi w peluche:confused:;-):-)

U nas niezliczona ilość pobudek,z płaczem na całe mieszkanie.Chociaż mąż się wyspał,bo akurat wyjechał na 2 dni.
A mały rano jak zwykle bawił się na naszym łóżku,patrzył na drzwi i wołał ta-ta,ta-ta i robił pa-pa.Zabawnie to wyglądało.:-D

Wczoraj Milenke pochwalilam ze ladnie spi, a tutaj dzis znow byl powrot do "starych dobrych czasow" z okolo 10 przebudzeniami. Matko, a jak mnie dzis glowa boli!!!!

karolina, to wracaj do Polski. Mam miejsce w moim salonie, bo Majka dzisiaj nawet znośnie. Może się u nas poprawiło powietrze, Co prawda wczoraj wiał halny, ale widocznie jej to nie przeszkadzało.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry