Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czy wiecie na czym polega ten fenomen, że dziecko budzi się w łóżeczku a śpi w łóżku u rodziców? Ja się bronię rękami i nogami od tego aby Mała spałą z nami w łóżku. Ale dzisiaj po kolejnej pobudce skapitulowałam, tym bardziej, że Andrzej już z niewyspania zaczął jakieś brednie mi opowiadac.
"Ja po przebudzenie, słyszę, że Maja sie rusza, ale nie wiedziałam, czy ją odłożył do łóżeczka czy nie i pytam-Andrzej, gdzie jest Małą?
Andrzej-W gadółkach.
Ja-Gdzie????
A.- No w gadółkach.
Ja-W jakich gadółkach?
A- W długich.
Ja już mocno wystraszona- Andrzej, powiedz mi gdzie jest Mała
A- No w gadółkach angielskich."
I dopiero załapałam. Biedny robi kolejny stopień angielskiego. Uczy sie po nocach, a gdy się kładzie, to Majka daje czadu. I już mu zaczęło sie mieszc. Dam sobie ręke uciac, że nic z tego nie pamięta
I po położeniu jej w naszym łóżku pomogło. Mała usnęła na dwie godzinki.. Nic z tego nie rozumiem.

ale numer......hehehe
nikt nie wpada na pomysl o gadolkach

Tak się kręciła przesuwając do przodu aż spadła. Na szczęście leżała tam torba, więc właściwie nic się nie stało, nie uderzyła się specjalnie.A Oli dziś zsunęła się z naszego łóżka w nocyTak się kręciła przesuwając do przodu aż spadła. Na szczęście leżała tam torba, więc właściwie nic się nie stało, nie uderzyła się specjalnie.

wiem, ze jak sie zacznie to później trudno odzwyczaić...