reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

Ale zemnie niezdara:zawstydzona/y: chciałam mężowi zrobić niespodzianke i na obiad miały być kopytka, obrałam wielki gar ziemniaków i ugotowałam je. Kiedy chciałam je odcedzić poparzyłam się parą w prawą rękę, naszczęście niedoszło do ostrego poparzenia, ręka tylko czerwona i piecze jak cholera:-( Najgorsze jet to że piecze strasznie, robie cały czas zimne okłady ale jakoś to mało pomaga, dokładnie wtedy kidy dotykam oparzonego miejsca:wściekła/y::-(

BOLI!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Idź do apteki (lub męża wyślij) niech ci kupi piankę Pantenol....oj nie chciałabym być na twoim miejscu.... współczuję bardzo
...ja tez kopytka robię, ale jutro...:happy::happy::happy:...dziś ziemniaki gotuję....

Kurcze dziewczyny mąż w domku, kopytek niema i chyba już dziś niebędzie:wściekła/y::-:)-:)-:)-( Niewiem co mam robić , nic nie pomaga :no:Ręka piecze nadal i to bardzo mocno:-:)-(

Jedź gdziekolwiek do lekarza musi ci pomóc. A jak nie to do do szpitala niech ci coś przepisza na oparzenia co ciężarne moga stosować.

Dziękuje wam bardzo za zainteresowanie moją osobą:tak:
Całe szczęście obeszło się bez lekarza:-) porobiłam jeszcze troszkę okłady i przeszło:-) rączka troszkę czerwona ale najważniejsze że już nic nie boli:-):-)

reklama
Do góry