reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

MNie męczyła dotychczas trochę, ale od kilku dni mam straszne zgagi i też zastanawiam się co by mogło pomóc.

reklama
Ja jak już pisałam na zgagę mam zawsze miętusy i gumę miętową w pogotowiu:tak: i choć na krótko ale zawsze pomaga;-) ale odpukać już dość długo jej nie mam:-)

Karlam mi zgaga dokuczała do niedawna przez całe 3 miesiące,myślałam że oszaleje:wściekła/y: Teraz miewam ją czasami:baffled:

Sandrunią niemiałam zgagi prawie wcale a urodziła się czarna jak małpka:-) pużniej włoski zaczeły się jej rozjaśniać:tak: A na dowód że urodziła się z długimi włoskami załączam zdjęcie mojej księżniczki, na tym zdjęciu ma 3 miesiące:-)

aph dokładnie jak oglądam zdjęcia jak Sandrunia się urodziła to aż nie wieże że aż tak się zmieniła tzn chodzi mi o te włoski:tak: Jak się urodziła to była czarna a teraz taka blondyneczka, i to jak blondyneczka, mała księżniczka:-):-) Jestem bardzo z niej dumna i bardzo ją kocham:happy:

Jakaś dziś jestem rozczulona,ciągle się wzruszam :zawstydzona/y:

reklama
Do góry