reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

ja jeszcze nie posiadam żadnej krechy, za to mam ból gardła i kaszel. Narazie przyjmuje Bioparox (taki lek wziewny do noska na katar i do gardła- nie przenika przez łozysko i działa raczej miejscowo. Ginka pozwoliła mi brać samej w razie jakiejś katastrofy) może macie jakieś czarodziejskie domowe sposoby, co???:confused: :confused: :confused:

reklama
Xandii na moje gardlo zawsze dziala syrop z cebuli, 3 lyzeczki dziennie, przed jedzeniem. Obrzydliwe to jest, ale mi pomaga. :tak:
Kuruj sie bidulko.

mnie sie caly czas wydaje ze bede miala dziewczynke, a wszyscy wokolo mowia ze chlopak bo ladnie wygladam, ja na to ze bedzie dziewczynka, jakbybyl chlopak to bym wygladala pieknie hehhehe ;-) lekarz ostatnio powiedzial ze na 60-70% chlopak ale cos czuje ze to dziewczynka, bedzie zonk jak sie w czwartek okaze ze chlopak :-D

to mówicie, ze jak nie ma kreski, to dziewczynka? Mozliwe, z Olką nie mialam kreski. No to znaczy, że mam panienkę w brzuszku- Fajnie, mnie naprawde wszystko jedno, Olcia marzy o siostrze, a Krzychu kocha wszystkie ( no prawie) kobiety:-)

Ja krechy też nie mam. Zatrzymała się dawno temu na jakichś 3 cm i dalej taka sama. A w brzuszku ponoć dziewczynka, więc sama nie wiem. :confused:

U mnie kreski brak, a dzisiaj mi lekarz powiedzial, ze na 70% chlopak. Tak sie maluch krecil, ze nie dalo rady zajrzec. Powiedzial, ze chyba chlopak, ale to tez mogla byc raczka miedzy nozkami, bo za ruchliwe malenstwo bylo. No i dalej nie wiem. :wściekła/y:

reklama
Do góry