reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ah te mdłości...czyli o naszych ciążowych dolegliwościach:)

reklama
MariaOla jak będziesz na następnej wizycie u gina, to zapytaj się go o to. Przynajmniej wyjaśni ci w czym jest rzecz i nie będziesz się tym tak stresować

Wizytę mam w poniedziałek, więc zapytam gina. A póki co to miałam nadzieję, że też nie wszystkie macie już ciemne i nie jestem osamotniona. Teraz to mam klina :baffled: Ale się nie stresuję tym na co nie mam wpływu ;-)

Monika mi wlasnie teraz zaczely rosnac piersi i to w gigantycznym tempie:szok: ,i do tego robia mi sie na nich rozstepy:-( okropnosc,a otoczki tez mi pociemnialy i zrobily sie wiellkkieee ,

Hej dziewczynki przepraszam że się nie odzywałam ale mam ostatnio bardzo złe samopoczucie, boli mnie tak dziwnie dziś brzuszek wymiotuje mam temperature i rozwolnienie, noi strasznie mi słabo. Nie wiem co mam robić bo mojego męża nie ma i jestem sama w domu. Narazie się chyba położe i jak mi troche nie przejdzie przed przyjściem męża chyba zadzwonie na pogotowie. Póżniej się jeszcze odezwe

Marita nie czekaj lepiej z tym pogotowiem, albo jak masz numer to zadzwon do gina, albo na jakas porodowke i zapytaj co robic. Takich rzeczy lepiej nie bagatelizowac. :sick: Zycze Ci, zeby to byly tylko jakies sensacje zoladkowe. I napewno tak bedzie. :happy:

Marita mam nadzieję, że to coś szybko przejdzie i będziesz czuć się dobrze. Zgadzam się z dziewczynami - dzwoń do gina koniecznie. Lepiej dmuchać na zimne. Zdrówka życzę

reklama
Do góry