nice wiesz co się mi przypomniało? ze nasza Cass, której dawno nie widać na BB przecież miała problemy skórne z bodajże starszą córką, pamiętam ,jak pisała , że bardzo ciężko było właśnie ze skórą ,że wszystkiego próbowały itp, odezwij się do niej na priva albo na tel, bo z tego co czytałam to pojawiła się ostatnio na głównym ,ale tylko się przywitać i o wynikach badań chyba napisać.
Renata pamiętam, jak właśnie Cass pisała, że od stosowania sterydów skóra bieleje, co może prowadzić do bielactwa. Tylko raz zastosowałam steryd i go wyrzuciłam, bo fakt skóra szybko zrobiła się fajna, ale nie mam zamiaru mieć dziecka w łatki :-)
Kania nie chcę Cie martwić ,ale istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że może dopiero teraz Wam się objawia skaza białkowa, bo główny zwiastun to właśnie łuszcząca się skóra za uszkami i buzia - to samo miała Natka , ciałko gładkie ,a buzia w czerwone zaognione plamki, i właśnie skóra za uszkami, a te policzki ma błyszczące?Jeśli możesz to wklej nam zdjęcie to spróbujemy ocenić, a ja poniżej wstawiam foto Natalki - jej początkową skazą
Kaniu skaza białkowa może objawić się później, nawet dzieci po roczku ją dostają