fanaberia
Zaciekawiona BB
dziękuje za odpowiedz magdalena83..ojciec dziecka pracuje w jednostce wojskowej,w pozwie zażądałam 500 zł,jak myślisz czy tyle moge dostać?
sędzia dzieli rządzi wyrokuje, ja dostałam marne 300 zł. bo facet nie ma honoru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
dziękuje za odpowiedz magdalena83..ojciec dziecka pracuje w jednostce wojskowej,w pozwie zażądałam 500 zł,jak myślisz czy tyle moge dostać?
wpisujesz kwotę jaką chcesz aby Ci on płacił na dziecko
on się może na nie nie zgodzić i wtedy będziesz musiała powiedzieć dlatego tyle chcesz
a sąd zadecyduje ile dostaniesz
możesz napisać i 1000 jesli on się zgodzi to i taka kwotę dostaniesz
hej dziewczyny
nie niestety taki facetow na poziomie ze swieca szukac.My poprostu mialysmy pecha.Ja czekam na rozprawe ma byc w kwietniu,boje sie bo nei wiem co ten dran a w zasadziej jego matka wymysli.Placil dobrowolnie 400 zl,ale poszlam do sadu bo ja to wole miec wszystko napapierze,a ze go w kraju nie ma i pochodzi z miasta oddalonego ode mojego 600 km to nei mialam innego wyjscia.W pozwie napisalam 1500zl za porada prawnika,ktory powiedzial ze lepiej rzadac wiecej zeby sad mial z czego obnizyc kwote.Przy zarobkach "tatusia" blisko 10.000 zl(pracuje w Anglii) to 1.500zl wydaje on na swoje urzywki wszelkiego rodzaju.Dzieckiem sie nie interesuje,choc moze to i lepiej.
Zasadzone zostalo jak narazie zabezpieczenie do czasu procesu w kwocie 500 zl ktorych juz nie placi,teraz czekam na wydanie klauzuli wykonalnosci wyroku i do komornika,niech scigaja dziada.
pozdrawiam
co do wyciagu z banku oczywiscie ze mozesz wniesc na rozprawie o wyciag z konta bankowego. bo chodzi ci ze wydaje wiecej anizeli zarabia?moze ci sie uda to udowodnic.