Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję dziewczyny za wszystkie informacje, pozostaje mi tylko czekać do wizyty w poradni. Swoją drogą oprócz USG przesiewowego które będę miała wykonane w poradni w Poznaniu takie same wykona mi też mój ginekolog prywatnie. Chodzę też do gina na NFZ, ale on to raczej nie wykona tego USG skoro dał skierowanie do Poznania, do tego ma sprzęt z poprzedniej epoki
W ogóle we wtorek mam wizytę na NFZ i wymuszę na nim skierowania na badania bo są refundowane a kazał mi zrobić je we własnym zakresie, mówię tu o toxsoplazmozie, różyczce i HIV
Witajciebyłam na kontroli po amniopunkcji i wszystko OK. wód płodowych jest tyle co było przed pobraniem (o dziwo lekarz to sprawdził przed amniopunkcją) swoją drogą szybko się to uzupełnia
Pomiary też mu się podobały (chyba pierwszy raz od kiedy tam chodzę) sprawdził przepływy w sercu i orzekł, że zadzwonią jak już będą wyniki. Teraz już tylko czekać.
Syn mnie przeciągnął dziś straszliwie. Wyszliśmy o 8:30 a wracamy przed 14 ... nie ma litości![]()
No to super ze wszystko okWitajciebyłam na kontroli po amniopunkcji i wszystko OK. wód płodowych jest tyle co było przed pobraniem (o dziwo lekarz to sprawdził przed amniopunkcją) swoją drogą szybko się to uzupełnia
Pomiary też mu się podobały (chyba pierwszy raz od kiedy tam chodzę) sprawdził przepływy w sercu i orzekł, że zadzwonią jak już będą wyniki. Teraz już tylko czekać.
Syn mnie przeciągnął dziś straszliwie. Wyszliśmy o 8:30 a wracamy przed 14 ... nie ma litości![]()