Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilith- buuuuuuuu...bo taka ta pogoda dzisiaj jest okropna że szok
Ja też dziś czuję się średnio , a najgorsze jest to że mam zaraz w planach wyjeździk
Pozdrawiam wąteczek :-)
Trochę mnie tu nie było i taaakie święta mnie ominęły. Wszystkiego najlepszego dla Roczniaków na forum bielska;-) :-)
Ja wróciłam do pracy miesiąc temu, ale od tygodnia zmieniłam umowę na pół etatu. Cieszę się, że mogę więcej czasu sędzać z Adasiem. I tak aż do jego roczku. potem już po 8godzin.
Adasiek skończył pół roczku, ma 6 ząbków, ładnie siedzi i twardo stoi na nóżkach.
Pozdrawiamy wszystkie dzieciaczki i mamusie.
Czesc Dziewczyny super zdjecia...pewnie imprezy sie udaly
Ja mam strasznie duzo pracy i ani chwili dla siebie.....nawet nie mam kiedy tu zagladac, ale staram sie jak moge...
Igorkowi juz trzy zabki trzonowe wyszly, wiec ostatni czas byl u nas pelen placzu,ale jakos to przetrwalismy.
pozdraiwma Was goraco i wesolych siwt zycze Wszystkim Mamusiom Tatusiom i Malenstwom
Cześć
Lilith dużo zdrówka :] Przekichane te choróbska :/
Madzia brawa dla Adasia za ząbki i postępy
Agatka dla Igorka też gratulacje za 3 ząbki I coś wiem o braku czasu przez pracę.
A moje słoneczko zasuwa fajnie na nóżkach Nawet doszła do wprawy przechodzenia przez progi
Nie wiem czy znajdę czas ale składam wam teraz życzenia Wielkanocne
Rozkicanego zająca, uśmiechów bez końca. Wody w butach i w koszyku - jajek smacznych i bez liku. Babki dorodnej i smakowitej i niech te święta będą nadzwyczaj obfite!
Malutki baranek ma zlote rozki, pilnuje pisanek na trawce z rzezuszki, Gdy nikt nie widzi choragiewka buja i beczy cichutko Wesolego Alleluja... Zdrowych i Pogodnych Swiat zyczymy Wam