Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A co tu tak cicho
Ja jeszcze dzisiaj wolne i jutro znowu do pracy :/ Z moim już się pożegnałam bo musiał lecieć do Norwegii I tak smutno bez niego.Dopiero w lipcu na wesele mojej siostry przyjedzie.Ehhh......
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
Lilith trzeba przeżyć
A co do spotkanka to w tą sobotę mnie nie ma bo jadę do Wisły na świeże powietrze
Więc moze za tydzień?Zresztą jak Wam pasuje,dostosuję się
Kitka a ty jestes ze Zlotych nie?
moze tam sie kiedys razem umowimy bo teraz jak jest ladnie to czasem chodze tam na spacery do babci(na Podgorzu mieszka).
Mi w przyszla sobote i niedziele nie pasuje jedziemy na Blonia...o ile bedzie ladnie oczywiscie a jak nei to i tak zabardzo nie
LILITH zdjecia super a Judytka maly anioleczek z slicznymi oczkami
KITKA wspolczuje ci takiej rozlaki z mezem ale wiem cos na ten temat... ja swojego pozegnam na pol roku w poniedzialek... buuuuu....
Witajcie moje kochane dawno mnie nie było ale jak zwykle powodem był brak czasu a przede wszystkim zagoniona byłam przygotowaniami do roczku Oskarka. Na szczęście już po imprezie i teraz szykujemy się do wyjazdu nad morze (wyjazd jutro :-))
Cześć
Dawno nie zaglądałam a to temu że nie miałam kompa bo był w naprawie :/
Zielona super zdjęcia
U nas nawet oki.........
W środę idę po skierowanie do naszej pani doktor do urologa bo mamy mam mały problem z Oliwką.Ale mam nadzieję że szybko zrobią co mają zrobić i bedzie wszystko ok.
Byłyśmy dzisiaj na chwilę na polu bo jakoś tak zimno :/ I tak ma być do czwartku a zapowiadali super pogodę
Miłego udanego weekendu majowego
Kitka witaj!
wogole znow taka cisza tu!
Zielona zdjecia super!
Kitka co do pogody to wlasnie juz dawno zapowiadali ze bedzie brzydko!
Ja chcialam sie pochwalic ze czekam teraz na @ i zaczynamy starania o kolejne dzidzi