reklama

Bielsko-Biała i okolice:)

Hej Jagodko.
Ja rodzilam w wojewodzkim i nie narzekam. Mialam robiona cesarke bo moja ciaza byla przenoszona i Olusiowi sie nie spieszylo na swiat. Do szkoly rodzenia nie chodzilam i tak samo jak ty doksztalcalam sie na forum.
A ty skad jestes dokladniej?? Napisz cos wiecej o sobie, jesli mozesz.

reklama
Witaj Jagoda!
co do porodu ja ci niestety nie poradze bo wybralam szpital i lekarza az w katowicach.
Napisz cos o sobie i jak sie czujesz?
No i oczywiscie gratulacje!

Czesc Jagoda, milo ze znowu ktos nowy do nas dolancza.
Jesli chodzi o mnie to tak jak Agusia rodzilam w wojewodzkim i bardzo sobie chwale. Nie chodzilam do szkoly rodzenia i takze dowiadywalam sie wszystkiego na forum :tak:. Napisz nam cos wiecej o sobie :tak:

Cześć Jagoda, fajnie że nasze grono się powiększyło o kolejną forumowiczkę :-).
Ja też rodziłam w Wojewódzkim, chodziłam do szkoły rodzenia ale w Szpitalu na Wyspiańskiego.

Mieszkam koło Brzeszcz czyli jakieś 25 km od Bielska. w grudniu 2006 pierwszy raz zostałam mausią:-). Na forum trafiłam przez przypadek i teraz jestem tu codziennie!!!!

Witajcie kochane!
Ale dawno do Was nie zagladalam! Mam nadzieje, ze mi wybaczycie :-D
Jestem max zajeta...Zero czasu na nic...Chyba pojde na 3/4 albo pol etatu, bo nie wyrabiam. Za malo czasu spedzam z moim dzieckiem i mam z tego powodu wyrzuty sumienia...
Nie nadrobie niestety zaleglosci, ale widze, ze sie pojawilo troche nowych dziewczyn z naszej okolicy :-)

Sara juz stoi. Zebow narazie brak. Mowi: tata (to jej ulubione slowo, maly zdrajca, haha), mama, daj, baba, lala, nana, dada, papa itd. Jest wszystkozerna :-D Poza tym mamy z nia urwanie glowy, takiego energicznego dziecka jeszcze nie widzialam. Nie wyobrazam sobie co bedzie jak zacznie chodzic :-)

Powoli zbieram sie do domku, bo w pracy siedze.
Wpadne do Was jutro.

Pozdrawiam i sciskam Was wszystkie bardzo bardzo mocno!

Witam wszytkie nowe dziewczny!!!
Jagoda ja rodziłam w wojewódzkim i jestem bardzo zadowolona do szkoły rodzenia tez chodziła do wojewódzkiego i polecam z całego serca to genialna sprawa!!!!! Oj jak bym mogła to poszłabym jeszcze raz:-)

reklama
Cześć, jestem nowa na forum i mam nadzieję, że będe mogła się do Was przyłączyć. Jestem pierwszy raz w ciąży i wszystko jest strasznie dziwne i nowe. Czytam forum i dzięki niemu poznaje świat mamuś:D Moje dzieciątko jest jeszcze dokładnie ukryte w brzuszku, którego nie widać, ale mimo to ja już ciągle o nim myślę. Poradźcie mi gdzie najlepiej rodzić i czy byłyscie w szkole rodzenia? Pozdrawiam:)

Jagoda ja rodziłam w Pszczynie i bardzo jestem zadowolona z tej decyzji!!!:-)
Był przy mnie lekarz prowadzący ciąże i miałam super położne!!
Do szkoły rodzenia nie chodziłam i bardzo żaluję:-(!!!
Pozdrawiam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry