Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie nie chodziłam do szkoły rodzenia bo nie miałam czasu - praca robi swoje, ale mysle że bez szkoły dam rade i bedzie OK.

o zgrozo, problem z dopieciem sie 

no i jeszcze te buty 
i dalej w kimono
ale niestety ... za chwile powinna u mnie pojawic sie ciotka, a tak jakos nie mam ochoty z nia gadac dzisiaj 

koleś nie dość, że miauczał a nie śpiewał to jeszcze nie do rytmu nie do taktu 

a z tym stopowaniem to nie wiem czy Ci sie uda... moja mama ma dwojke doroslych dzieci ( mnie i mojego brata
) a do tej pory jest taka nadopiekuncza. Ja w wieku 16 lat wyprowadzilam sie do Wisly bo tam chodzilam do szkoly i wrocilam po 4 latach do domu... tragedia.Telefony dzien w dzien... a jak bylam w domu raz za czas to nie moglam sie od niej uwolnic. Teraz podobna akcje ma moj brat, ktory wyprowadzil sie z Krakowa na studia. Ona do tej pory w nocy wstaje i przykrywa go kołderka jak jest w domu 

z reszta, nie dziwie sie im 

moj J. powiedzial, ze nie chce byc przy porodzie a ja go nie zmuszam. Wazne tylko, zebym wiedziala, że jest w poblizu... I nie musi mnie trzymac za reke... tylko, zeby byl za sciana. ale co "ludź" to inna opinia :-)
a nie bardzo widze sie na nim miesiac po terminie ...