Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej mamuski :-) a coz tu taka cisza? Czyzby wszystkie czekały aż wróce ze szkoły hehe :-)
No wiec jestem i mozecie juz spokojnie oddychać i pisac
W szkole jak to w szkole, dalam rade :-) ale powoli nadchodzi ciezki okres... zaczynaja sie zerówki ... fajnie by bylo jakbym te zerowki pozdawała ... a jak nie to trudno... jeden egzamin chce przeniesc na wrzesien, ale zastanawiam sie czy to dobry pomysł ...
A wam jak dzien minał co ??
Oj Daisy nie wiem czy te kciuki pomogą ... oby :-)
A chce przeniesc metodyke... baba robi nam wszystkie wyklady na slajdach... i niestety to sa jedyne materialy jakie mamy do egzaminu, wiec ciezko to widze. Poza tym sumujac to wszystko to na letniej sesji mam wszystkich egzaminow 10 poprostu bombowo.
Wlasnie zostalam zdzielona seria kopniakow pod zebra
To widze, ze Tobie tez dzien minal calkiem calkiem .... nudnawo
Daisy a jak tam nasza Zuzia ? Dalej sie opiera rekami i nogami i dalej nie chce wyjsc?
Ja od wczoraj przekonuje Jacka, że jak bedzie chłopak, żeby nie dawać mu na imię Aleks, ale Jakub