Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzwoniłam dziś do katowic i termin mamy aż na 21 października
no wściec się idzie
muszę jeszcze dokładnie dopytać lekarki gdzie w tym chorzowie, może tam będzie wcześniej
;-)
śliczne Twoje pociechy - a jakie podobne do siebie

u nas też już śladu nie ma więc pewnie chodziło o proszek do prania
;-);-)
:-)

. Z tymi szpitalami to masakra...takie terminy przy takich maluszkach to bardzo niebezpieczne dla ich zdrowia. Buziaczki dla Emilki

chyba się ucieszy.
czas leci nieubłaganie. Mała cwaniara się z niej zrobiła ( po mamusi
). Umie coraz więcej pokazać i wogóle. Ząbki jak się uparły tak wyjść nie chcą i wynik nadal wynosi 2
z tego wszystkiego dostała sraczki
Raczkuje jak wariatka, staje przy wszystkim. No i straszny "mami cycek" z niej jest. Nie mogę zrobić nic bez niej. Wszędzie się za mną powlecze ;-) U teściów była wzorowa, nie licząc tego, że dopiero ostatniego dnia na widok teścia nie wybuchła płaczem
do tego odstawiła nocna pokazówę. Już miałam się pakować i wracać do domu w środku nocy, bo taki ryk był. Ale teściowa się spisała wzorowo i ją ululała
B. w roli tatusia też spisuje się rewelacyjnie
sam o sobie mówi "tata".... jestem przeszczęśliwa. Mamy już wspólne plany. Nawet odbył z moim tatą męską, poważna rozmowę

) o godzinie 14:00 urodziłam Wiktora-3750g , 57cm, 36cm, 35cm, 6-8-8 w skali Apgar. Zaczęło się od odejścia wód płodowych o godzinie 4:07. Jaki był poród
? Lepiej nie wspominać. Pomimo nacięcia krocza popękałam im wzdłuż i wszerz, a do tego duża opuchlizna i dość duży siniak na kroczu...ciekawe ile to wszystko będzie się goić...Wiktor urodził się w umiarkowanej zamartwicy, pierwszą dobę spędził w inkubatorze, z powodu infekcji wewnątrzmacicznej musieliśmy zostać w szpitalu do piątku, ponieważ dostawał antybiotyk:-(, ale teraz jest już wszystko w porządku
. Aklimatyzacja w domu idzie pełną parą. Jest bardzo grzeczny Dzieciątkiem, ale niestety męczą go kolki:-(.
.