Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a ta przekładka na srebro to na serio tylko 3 zł kosztuje?;-) a co do lekarzy to też bym poszła prywatnie gdybym wiedziała gdzie
bo ze skierowaniem musze jechac do chorzowa albo katowic, więc sama podróż mnie wyniesie między 50-100zł
to by na jedno wyszło... ale ja się nie orientuje - poza tym tak się zastanawiam - bo jeśli potrzebny był by zabieg to lepiej być pod opieką specjalistów z danego szpitala, a w BB nie ma oddziały urologii dziecięcej:-( więc pozostaje czekac...
i że nie musiałaś wracać w środku nocy
gratulujemy 3 ząbka !!;-)
Wiktorek słodki, i piękne ma czarne włoski

mi brakuje takiego "odchamienia się" :-) ale w sierpniu mi sie weselicho od kumpeli szykuje, wiec pewnie nadrobię. A co to za Twoja krolewna ma za narosl? A napewno dzielnie zniesie zabieg. A do rowiesnikow w przedszkolu to sie jeszcze przekona. Ja to balam sie przedszkola jak ognia i nie chcialam chodzic ale dlatego, ze bylam gruba i brzydka :-) i dzieci sie ze mnie smialy...do sredniej szkoly mi to zostalo 
życzymy aby Natka szybko zadomowiła się w przedszkolu

Co prawda nie widziałam Twoich zdjęć w całości tylko twarz ale teraz to z Ciebie niezła laska;-):-) więc w dzieciństwie też nie mogło być aż tak źle
;-)
mam nadzieję że wyniki moczu będą ok...

:-) Byla podobna bardzo grzeczna - nawet sama ladnie jadla
W nocy z soboty na niedziele juz sie jej niestety tesknoty za mna wlaczyly, wiec sie budzila T. co chwile, no i przed poludniem w niedziele pojechalam do nich
Mysle, ze za tydzien, dwa znowu ja wysle do taty na pare dni :-)
(jakby na co najmniej 2 tygodnie jechala).
W koncu po burzy zawsze wychodzi slonce, nie? :-)
:-)
No i Pati jaka juz duza
Gratuluje pierwszych kroczkow

5 winek we 2 to duzy wyczyn ;-):-) Chociaz ja z moja siostra tez potrafimy tyle wypic orzy jakiejs mniejszej lub wiekszej okazji
;-)

Sliczne macie wszystkie fotki na nk
Cala mama zreszta :-)
Napisz cos wiecej o sobie :-)O, doczytalam, ze spodziewasz sie blizniat - super :-) Imiona wybrane?:-)
No, ale porodu to nie zazdroszcze...

A z czego ta zamartwica u malego?? Biedactwo...ale najwazniejsze, ze juz w domku jestescie i ze wszystko w porzadku 
Gratuluje drugiej pociechy
Moze Twoja pediatra doradzilaby gdzie sie zwrocic? Ech, ta nasza sluzba zdrowia...Niby czlowiek placi skladki, a jak chce sie z tego skorzystac i korzystac zdarmowych wizyt to trzeba czekac kilka miesiecy...
:-) Sliczna masz ta bizuterie
Jak bede wybierac sie na jakies przyjecie to na pewno skorzystam z Twojej oferty 

Bezbolesnego zabkowania zycze