sylwiob
Mama Huberta :)
Dzień doberek wszystkim
Dawno nie zaglądałam ale nauka mnie ogarnela na calego. Mojemu maluszkowi wyszedł nowy zabek
Juz mamy trzeciego.
Pieknie sie zrobilo. Co prawda u nas sniegu juz nie ma ale gory za oknem tak przyjemnie osniezone. Uwielbiam zime, zwlaszcza swieta. Nie moge sie doczekac kiedy wezniemy nasz kruszyna na narty
On oczywiscie bedzie gorki na sankach zdobywal
Dawno nie zaglądałam ale nauka mnie ogarnela na calego. Mojemu maluszkowi wyszedł nowy zabek
Pieknie sie zrobilo. Co prawda u nas sniegu juz nie ma ale gory za oknem tak przyjemnie osniezone. Uwielbiam zime, zwlaszcza swieta. Nie moge sie doczekac kiedy wezniemy nasz kruszyna na narty
.
.
.
. No to ślicznie przybierają na wadze Wasze Dziewuszki
. Zaczyna się jednak nerwówka z powodu wyrzynającego się ząbka-niechęć do jedzenia, wściekanie się z tyle powodu i takie tam:-(. Oczywiście Bobodent w natarciu;-). Pocieszyłaś mnie też fakt, że Wasze Małe też tak mało jedzą; jak dałam na próbę Wiktorowi mleko modyfikowane (chciałam sprawić czy w razie, jak wrócę do pracy, a nie uda mi się ściągnąć odpowiedniej ilości mleka to czy nie będzie problemu z przestawieniem, ale na szczęście zasmakowało mu
) to wypił jednorazowo 90ml, co mnie zdziwiło, bo myślałam, że niemowlęta w tym wieku więcej jedzą
. Zobaczymy we wtorek przy okazji szczepienia, jak przybiera na wadze i się okaże czy nie za mało je. Za niedługo zacznę też mu urozmaicać dietę, choć juz teraz z chęcią liże jabłka, banany, parówki, ziemniaki
?