Mery
zakręcona pozytywnie
Ja też mam dość zimy a jeszcze wczoraj pokazywali śnieg na jutro i piątek. Oby do wiosny.
U nas spoko wyniki nie wiem za bardzo jak bo się nie znam a nie byłam u lekarza jutro jedziemy do Bielska do kardiologa może ona mi coś powie jedno co wiem do hemoglobina jest podwyższona
No i zabieg faktycznie zbliza sie wielkimi krokami oby nic sie nie przyplatało. Natalka na dzień kobiet przyniosła kwiatuszka od jakiegoś kolegi i jeszcze ponoć czekoladke dostała ale zjedli w przedszkolu normalnie pierwsze miłości tylko to żaden z tych w których Nani się kocha.
MOgę powiedzieć że smok poszedł w odstawkę bardzo szybko i prawie bezboleśnie nam poszło jedno co jeszcze ciumka to mleko na noc z butelki ale inaczej mleka mi nie wypije więc narazie to przeboleję za jakiś czas będę myśleć. No i co zauważyłam lepiej śpi w nocy bo nie ma pobudek jak zgubi smoczka nie moge powiedzeć że śpi super bo ma te swoje płaczące chwile ale nie jest źle.
U nas spoko wyniki nie wiem za bardzo jak bo się nie znam a nie byłam u lekarza jutro jedziemy do Bielska do kardiologa może ona mi coś powie jedno co wiem do hemoglobina jest podwyższona
No i zabieg faktycznie zbliza sie wielkimi krokami oby nic sie nie przyplatało. Natalka na dzień kobiet przyniosła kwiatuszka od jakiegoś kolegi i jeszcze ponoć czekoladke dostała ale zjedli w przedszkolu normalnie pierwsze miłości tylko to żaden z tych w których Nani się kocha.
MOgę powiedzieć że smok poszedł w odstawkę bardzo szybko i prawie bezboleśnie nam poszło jedno co jeszcze ciumka to mleko na noc z butelki ale inaczej mleka mi nie wypije więc narazie to przeboleję za jakiś czas będę myśleć. No i co zauważyłam lepiej śpi w nocy bo nie ma pobudek jak zgubi smoczka nie moge powiedzeć że śpi super bo ma te swoje płaczące chwile ale nie jest źle.
.
. Żeby chociaż to +10*C było, a tu, jak na złość jest, ale -10*C
. Super, że Pati tak bezboleśnie przeszła rozstanie ze smoczkiem; jak ta sztuka się Wam udała to i butelce w kocu powiecie "adieu"
. No, no, no, ale Nani ma powodzenie - normalnie pozazdrościć
. Daj znać, jak wizyta u lekarza.
. Tak, jak pisałaś - dla większości facetów opieka nad dzieckiem kończy się w momencie poczęcia; gdyby nie kobiety to Świat zeszedłby na psy
. Teraz to człowiek z chęcią by czasem wrócił do tych czasów...i nawet budyń bym zjadła
. Też jestem za zamknięciem sklepów w niedzielę - jak ktoś chce zarobić to niech sam pracuje, a nie wyręcza się innymi
? Pytam się, bo Klusek jada często zupki z brokułem i to w sumie od początku, ale nie zauważyłam, aby po nich nie spał - ludzka ciekawość
.
.
.