basiek19810
Fanka BB :)
Hanniu przeproś swojego disla ode mnie nie chciałam go urazić
oby ci słuzył jak najdłużej.W moim jest coś poknocone z ładowaniem ,ale jutro juz mąż wraca o ile oczywiście po niego zajade,a to czy pojade jest tylko zależne od mojego autka czy odpali po tej nocce?
Brendy co do mówienia wiele sukcesów nie mamy,ale powoli mu coś zaczyna sie wymykać moze do ślubu będzie wystrzekany.;-)
Jade jutro juz po męża a pomyśleć,ze nie dawno wam pisałam,ze go zawiozłam
,mam jedynie nadzieje,ze autko odpali i że ta droga troche się poprawi bo po wczorajszych wiadomościach i tym karambolu na naszej autostradzie mam dośc a jeszcze ten snieg jak ja nie nawidze zimy
oby ci słuzył jak najdłużej.W moim jest coś poknocone z ładowaniem ,ale jutro juz mąż wraca o ile oczywiście po niego zajade,a to czy pojade jest tylko zależne od mojego autka czy odpali po tej nocce?
Brendy co do mówienia wiele sukcesów nie mamy,ale powoli mu coś zaczyna sie wymykać moze do ślubu będzie wystrzekany.;-)
Jade jutro juz po męża a pomyśleć,ze nie dawno wam pisałam,ze go zawiozłam
,mam jedynie nadzieje,ze autko odpali i że ta droga troche się poprawi bo po wczorajszych wiadomościach i tym karambolu na naszej autostradzie mam dośc a jeszcze ten snieg jak ja nie nawidze zimy

właśnie tak wyglądam dzisiaj.
Wiadomo, z kogo to cytat ;-)
), wieczorem praca. 2x podchodziłam w pracy do odpisania i nawet mały elaboracik został napisany, ale co dałam "zatwierdź odpowiedz" wszystko znikało
.
;
.
? Sama byłam ich zapaloną zwolenniczką, ale po 3 tygodniach poddałam się i wiem, że to była dobra decyzja
.

?