Gloriane a swędzi go to? mojej siostry syn miał skazę i bardzo się drapał, bo to swędzi dziecko a jak ma chrostki to może trądzik niemowlęcy, albo tak jak sylha pisze za dużo chemi i musi sobie organizm sam zwalczyć....moja koleżanka ostatnio trafiła z córą do szpitala na nawadnianie i pediatra jej powiedziała, że takie kroplówy dla dzieci są świetne bo zawieraja tyle witamin że jak dzieci mają problemy skórne to po takiej kroplwce mijaja, więc może jakiś zestaw wit???
Co do okulistySylha u nas nic takiego lekarz nie robił

jestem w szoku po tym co napisałaś, u nas zakropił oczka, po 20 min usiadłam z maluchem trzymając mu głowkę prosto a on lupami zaglądał do oczka z odległości ok metra potem położyłam dzidzie i on świeciłl i zaglądał, fakt przy dominiku yk i płacz na siłe otwieranie oczka, ale u Tomusia super tylko przytrzymał żeby nie zamknął, ale Tomi zainteresowany i ani mu się sniło oczu zamykać
Gloriane maluchy super no i widać różnice :-) a co do ulewania nam powiedziała, że póki dziecko przybiera na wadze to o to mamy sie nie martwić, przejdzie, mamy syropek ale to i tak bezsens bo młody go wyrzyga więc dalej używamy nutritionu...
hmmm my po chirurgu, zakleił nam pępek ale operacja nieunikniona :-( przepuklina nie jest duża ale ten odczyn jest wielki więc teraz zaklejamy żeby opóźnić operacje, ale jak w ciągu tyg. nie będzie poprawy to umawaimy się na zabieg :-( z jednej strony lepiej jak taki mały bo większego by sie ni upilnowało żeby nie chodził....ale z drugiej takie maleństwo i już szpital?:-(