• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bóle przedporodowe

ja tez wlasnie pije herbate ,ktora pomaga przy porodzie,niby porod jest mniej bolesny i szybszy...a wiesiolka lykam na skracanie i zmiekczanie szyjki...
i chyba cos tam zaczyna sie dziac,brrrrr!

reklama
kobietki od 2 dni coś mnie piecze w lewym boku, że aż się dotknąć nie mogę , cały pępek też mnie boli
do lekarza idę dopiero we wtorek ...
nie miała któraś z Was podobnych objawów?bo nie wiem czy sie martwić... czy poprostu malutka się tak rozpycha, że aż boli ?

assiaB w boku to mnie nie piecze, choć często w prawym boku widzę nogę córy! Malutka się najwidoczniej przeciąga. :tak: Pępęk boli mnie za to bardzo często.

Codziennie mam skurcze przepowiadające. Ciekawe czy tak będzie jeszcze 4 tyg czy może cosik wcześniej się trafi:confused:

Nikos ja właśnie kupiłam soczek malinowy z żurawiną , z nadzieją , że może coś przyspieszy i na pęcherz przy okazji... a chciałabym, żeby Nikolka do
5 ego sierpnia się urodziła, ale pewnie nic z tego ... a kombinować nic więcej poza sokiem nie będę, bo się boję , oczywiście poza intensywnymi spacerkami :)
a te bóle to już nie wiem, na początku myślałam, że jak zjem... później , że jak mi się Malutka położy na lewej stronie, a teraz to już praktycznie cały czas, a najbardziej jak się przekręcam w nocy z jednego boku na drugi :-(

Rany, ja bede chyba w ciazy do grudnia! Ani boli, ani skurczy, brzuch moze tyci, tyci sie obniza ale poza tym nic. Ostatnia tu zostane na tym forum :-(

Rany, ja bede chyba w ciazy do grudnia! Ani boli, ani skurczy, brzuch moze tyci, tyci sie obniza ale poza tym nic. Ostatnia tu zostane na tym forum :-(

Ja mam to samo..... żadnych skurczy, twardnienia brzucha, tez lekko sie tylko obniżył.... szyjka zamknięta....
Chyba z toba na końcu zostane ....... ojeju oby nie przenosić :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry