reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Brak bólu piersi czy to normalne?

pchelka10.05

Zadomowiona(y)
Miasto
grudziądz
Hejka
Wczesna ciąża, potwierdzona 3 testami i beta hcg a mnie prawie wogole nie bolą piersi. W pierwszej ciąży która była 10 lat temu nie pamiętam już czy bolały mocno czy nie . I kurcze trochę się niepokoje czy to normalne ??

reklama
W pierwszej ciąży nie czułam bólu piersi długo a teraz w drugiej praktycznie kilka dni po poczęciu już bardzo czuje dlatego kazda ciaza inaczej

Witam jestem w 10 tygodniu to pierwsza ciaza , piersi mnie nie bola tylko sa wrazliwe ma dotyk czy to normalne ? Nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych

Witam jestem w 10 tygodniu to pierwsza ciaza , piersi mnie nie bola tylko sa wrazliwe ma dotyk czy to normalne ? Nie mam zadnych dolegliwosci ciazowych
Jeśli regularnie monitorujesz swój stan i chodzisz do ginekologa na umówione wizyty i ogólnie wszystko jest ok to takie objawy a właściwie ich brak są jak najbardziej normalne. Mnie całą ciąże nie bolały piersi, nie były też wrażliwsze na dotyk. Nie miałam żadnych dolegliwości ciążowych i ciąża donoszona, urodziłam zdrowego synka. Też stresowałam się tym że nie mam dolegliwości ciążowych ale ginekolog powtarzała mi że "tylko się cieszyć" więc ja powtórzę to Tobie - tylko się cieszyć.

Do góry