Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Noo ja 75kg masakra jakas ;/ już nie chce tyc mam nadzieje że malutka sie urodzi niedługo bo tragedia jakas zaczynałam od 57 kg niewiem jak ja to zrzuce ;/ dobrze że rozstępów przynajmniej nie ma bo bym sie juz załamała całkiem.
karmienie piersią w moim przypadku zdziałało cuda! Dwa tygodnie po porodzie, został jeden kilo do spalenia. 55 kg obecnie, ale wygladam na chudsza niz przed ciaza z czego zadowolona nie jestem..tylek mi po prostu zniknal maz tez nie jest zachwycony ...
u mnie jeszcze sporo do zrzucenia,ale pomalutku i damy radę
po powrocie do domku miałam 9 kilo mniej teraz aktualnie 14 więc już 5 spadło oby tak dalej
Ja w ciąży przytyłam 10 kg. Teraz - dwa tygodnie po porodzie zostało mi 3 kg do zrzucenia - nie mam zamiaru stosować diety - wierzę, że samo się zrzuci- jak po pierwszej ciąży.