Słoneczko_Ktosia
Fanka BB :)
u nas impreza w niedziele 25 go - ja biegam za balonami bo pokoik chce fajnie przyozdobic - 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. pozniej sie juz rozkrecil, doszedl do siebie i bylo ok. wybrał kasiazeczke za pierwszym razem, za drugim kieliszek i znow ksiazeczke
Zaproszenia oczywiscie kupilam 
Przez pomylke kupilam dwie wiec jedna wyprobujemy 
a przeciez od srody nie bedize ten tort stał do piatku i soboty
Więc musiałam zamówic w jedynej otwartej, ale nie taki jak chciałam :-(Do tego tez włąsnie robią tam torty "okazyjne" min od 2kg wiec to jest na ok 20 osób
więc plany co do dwóch małych tortów (jeden na piatek jeden na sobotę, pamiętacie?) legły w gruzach
Kurcze chciałam żeby to był taki jakiś tort "misio" itp, bo w końcu przecież roczek, a zamówiłam boisko piłki nożnej i teraz żałuję
beznadziejne te projekty mieli... mogłam jeszcze pochodzic poszukać :-(Fotki wstawią jak sie wyrobie z pracą, którą muszę napisać do piątku, na razie sobie leżą w aparacie :-(i jak Pawełek sie bawił? Czekam na zdjęcia.

więc oby pogoda dopisała... będzie 13 dorosłych + 4 dzieci (1+2+5+7) menu opracowane tylko jeszcze zakupy, zamówienie torta i naprzód!!! jakoś mi zacięcia brak bo na dodatek budowlańcy skończyli elewacje na budynku i na gwizdek mam wszystkie okna do mycia - świata nie widać - kilogramy tynku - więc mam na dziś dodatkowe atrakcje...
ale mąż w domu to pomoże (przy synusiu oczywiście
)...