• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chrzciny

reklama
No i juz po chrzcinach!! Ellcia jest juz chrzescijanka!!:-D:-D:-D Bylo naprawde super! Moja cala rodzinka przyleciala do nas aby razem z nami swietowac! Niestety juz jutro wracaja:-(:-(:-( (byli 5 dni)! Ellunia byla bardzo grzeczna i nawet nie zaplakala! Wygladala przeslicznie jak maly aniolek!:tak::tak::tak: Jestem z niej taka dumna!:-):-):-)

No i juz po chrzcinach!! Ellcia jest juz chrzescijanka!!:-D:-D:-D Bylo naprawde super! Moja cala rodzinka przyleciala do nas aby razem z nami swietowac! Niestety juz jutro wracaja:-(:-(:-( (byli 5 dni)! Ellunia byla bardzo grzeczna i nawet nie zaplakala! Wygladala przeslicznie jak maly aniolek!:tak::tak::tak: Jestem z niej taka dumna!:-):-):-)

Emcia pokazuj zdjecia;-) ;-) ;-) ;-) bo juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc twojego aniołeczka:-) :-) :-)

Nio... 1,5 tygodnia bez pracy :) Cudowne! :) Tymbardziej, że urlop mamy z Marcinem razem, więc faktycznie będzie można odocząć. Tyle, że Wszystkich Świętych akurat. Może coś zrobię w końcu na uczelnię...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry