Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisałam żebyś uszanowała moje zdanie zdanie,to wszystko.Nie nazwałam nikogo niekatolikiem w obraźliwym sensie a przynajmniej nie miałam tego w planach, chyba zbyt do siebie bierzesz moje słowa które nie są brakiem tolerancji czy próbą nawrócenia.... ale niestety to cecha wielu ludzi, którzy nie potrafią bądź nie chcą zrozumieć, że można bronić swojego zdania nie obrażając nikogo i nikogo nie namawiając do tego by myślał tak samo...
Rozumiem. Niestety i takich sama poznałam...@Goi chodziło z "katolikami" o coś innego.
Przykład: mój sąsiad bez mała na kleczka do kościoła chodzi, Radio Maryja słucha jaki on wierzący itd. ...
Idzie Procesja, a on śmiga z tyłu i mi tego tamtego haha i ciągnie setkę. To jest "katolik"
Można się ze sobą nie zgadzać,można inaczej żyć czy myśleć,ale najważniejsze to umieć ze sobą rozmawiać i dyskutowaćRozumiem. Niestety i takich sama poznałam...
Akurat Twój sąsiad może być alkoholikiem i choroba-uzależnienie wygrywa choćby z najgorętszą wolą udziału w procesji. Ale oczywiście jest mnóstwo ludzi, którzy są dewocyjni, a drugiego człowieka krzywdzą. Tylko czego to dowodzi? Chyba starej prawdy o beczce soli i ocenianiu książki po okładce.Przykład: mój sąsiad bez mała na kleczka do kościoła chodzi, Radio Maryja słucha jaki on wierzący itd. ...
Idzie Procesja, a on śmiga z tyłu i mi tego tamtego haha i ciągnie setkę. To jest "katolik"
Dyskusje są potrzebneChyba nawet zbytnio nikomu ciśnienie nie skoczyloa nie mówiłam, że dyskusja będzie
![]()
Dla mnie wazne . Bo to statystykami posluguje sie KK, wplywajac na prawodawstwo i argumentujac, ze "ponad 90% Polakow to katolicy" .Wolna wola dla mnie jest najważniejsza,nie ważne czy widnieje w jakiejś statystyce czy nie. Nie jest ona po to równiez żeby ją w ramki wkładać,ale po to,żeby po prostu ją mieć i uszanować ją u innych![]()
Ten fragment Twojej wypowiedzi jest skandaliczny, powinnaś przeprosić Margonelkę. I właściwie też tych, którzy musieli to przeczytać.Moze kiedys to zrozumiesz...- gdy np Twoja corka albo Ty bedziecie zmuszone urodzic ciezko zdeformowany plod bez czaszki , bo KK twierdzi, ze powinnyscie i dazy do tego, by Was do tego zmusic ustawami. Wtedy byc moze pomyslisz , na ile Twoja "wolna wola" ma racje bytu .
Teoretycznie, to da się, ale w praktyce jest o to bardzo trudno.Nie wiem, czy masz swiadomosc tego, ze z KK NIE DA SIE "wypisac"