reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chustowanie u Lipcówek :)

Lilla nie budzi się bo przy kółkowej wystarczy ją zluzować i wysunąć dziecko, czyli odkłada się właściwie jak z rąk.
Ja to jednak inna jestem, zaopatrzyłam się w wiązaną, a i tak biegamy w kółkach cały czas.
Może dlatego że na dłuższe akcje jak spacer u nas wózek jest numer 1

reklama
U nas chyba bunt chustowy. Zamotałam ją, wyszłam na spacer a ta po 5 min zaczęła się prężyc i prostować. Jak w domu odmotałam to płacz. Teraz zasypia przy cycu. Jutro znów spróbujem

Przeglądam właśnie Olx i mam takie przemyślenia, że to co ludzie czasem nazywają chustami to aż żal ściska nie powiem co:mad:
Pełno jakichś pseudo nosideł i toreb na dzieci, a w opisie zazwyczaj widnieje, że prawie nie używane bo dziecko nie polubiło noszenia:what:
Co mnie specjalnie nie dziwi, bo komfort pewnie podobny do noszenia w worku na ziemniaki. :eek:
Już nie wspomnę o tym, że powszechnie nazywa się Bebelulu Lulu chustą kółkową, co mnie osobiście-wielką fankę kółkowych doprowadza do spazmów.

Wisi tego ustrojstwa na Olx bardzo dużo i mam nadzieję, że wisieć będzie dalej i nikt przy zdrowych zmysłach nie wpadnie na pomysł noszenia w tym dziecka.

A na zakończenie dla mnie absolutny hit, za jedyne 10zł :eek:

Chusta do noszenia niemowlaków Wejherowo • OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

Tusia - boskie :eek:

Ja kupiłam wczoraj na aukcji chustę tkaną little frog - mam nadzieję, że jutro przyjdzie :-) ciekawa jestem jak bardzo jest złamana, bo niby tylko kilka razy użyta :sorry:

Ka.wo jak kilka razy to praktycznie może być nie złamana, chociaż podobno Frogi chwalą pod tym względem, że od nowości miękkie.
Ja nadal walczę z Vombati, zachciało się lnu, a twarde to jak deska:eek:

Lilla jak masz ochotę to napisz, może ciekawych rzeczy się dowiesz;)
To tylko mały przykład, jak się wpisze nosidełko w wyszukiwarkę to dopiero cuda się pokazują:eek:

A ja zaczynam być chora na mai tai, póki co to miłość nieśmiała, ale myślę, że na wiosnę jak Malutek będzie już siedział to trzeba będzie to uczucie zmaterializować:sly:

reklama
Do góry