reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
nawet dla niesedzacego lepsze MT niz wisiadło ;)
swoja droga, nie wiem czemu czesc chustofanek twerdzi ze mt tylko dla siedzacych.. Jak zawiazałam Gaję w MT, to szczególnej różnicy w ułozeniu ciałka w stosunku do chusty (zwłaszcza elastyka) nie widzialam...

znalazłam strone tej kobitki :) cudeńka szyje !!!! :) super...

banana chyba nie ma ogranicznika ale cos kiedys czytalam ze szyje sie praktycznie na rozmiar ... jak dziecko wieksze to trzeba kolejne ... czy cos takiego ;P

reklama
kasia wrzuc linka na ta strone...
ja sie pochwale, ze dzis udalo mi sie nawet sensownie zamotac plecaczek :-) ale bylam z siebie dumna :-) i teraz pytanie ....bo ja wizalam tem co zawija sie tez na krzyz na pleckach, a z przodu nad piersiami robi sie wezel...nie wiem jak on sie nazywa...no i zmierzam do tego, ze najpierw naciagnelam malej material tylko pod paszki i mocno dociagnelam, a potem poniewaz jeszcze wiadomo stabilnie nie siedzi to raminoka podtrzymywal ten krzyz co sie robi na koncu....inaczej malej zawsze sie ten material i tak z ramionek zsowal i wszystko mi sie rozjezdzalo...siedziala stabilnie i moim zdaniem bylo ok, ale chce sie upewnic czy tak moze byc?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry