reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

kwestia wprawy, wydaje sie trudne ale napewno szybko sie polapiesz co i jak...sa wiazania trudniejsze i latwiejsze, ja mysle, ze najlepiej najpierw wybrac jakis w ktorym wam obu jest wygodnie i dojsc do perfekcji a potem probowac z innymi czy trudniejszymi :tak:

reklama
dziewczyny a jest możliwe zaczęcie noszenia dzidzi pół rocznej w huście??

ja myślę że najlepiej by było jak by ci ktoś kupił ta co katerenki ma i wysłał bo jak by ci nie spasowała to przynajmniej duzo nie stracisz

a ja mam pytanie co do tej chusty co na boku sie nosi ??? zapomnialam nazwe ;/ no i czy ktoras ma i cos poleci ?;/

pouch albo kółkowa kilolek najlepiej bedzie wiedział bo ona to sobie nawet sama uszyła:-)

martolinka
ale 4,7 czy 5,2?? ja mam 4,2 i zapłaciłam 243 zł :-):-)

ja myślę że najlepiej by było jak by ci ktoś kupił ta co katerenki ma i wysłał bo jak by ci nie spasowała to przynajmniej duzo nie stracisz

pouch albo kółkowa kilolek najlepiej bedzie wiedział bo ona to sobie nawet sama uszyła:-)

martolinka
ale 4,7 czy 5,2?? ja mam 4,2 i zapłaciłam 243 zł :-):-)
no wiem wlasnie ;) :D

Aga to się kopnęłam w obliczeniach:-Dmasz mnie.
Chciałabym 5,2- takiej długosci mam LL i jest super. Nie pamietam juz ile za nia dałam...
ale mnie skusiłaś. Tak myslena czym by tu przyoszczedzić:sorry:

reklama
dziewczyny jak narazie spodobały mi sie te 2 z tych co podawałyście wcześńiej no i tak wyeliminowałam kilka ,.,

CHUSTA TKANA *PASECZKI* 5m 7 kolorów+GRATIS azimi (1077291100) - Aukcje internetowe Allegro

to jest ta co katerenki a kolory różne i ja proponuje ta:tak::tak:

Aga to się kopnęłam w obliczeniach:-Dmasz mnie.
Chciałabym 5,2- takiej długosci mam LL i jest super. Nie pamietam juz ile za nia dałam...
ale mnie skusiłaś. Tak myslena czym by tu przyoszczedzić:sorry:

:-):-):-) martolinka ja miałam elastyka wiec musiałam kupic juz jakas tkana a ta mi sie najbardziej podobała

martolinka a jak byś chciała na żywo zobaczyć to ja od 26.06 do 05.07 będe w jastarni i w 3miescie tez na pewno to sie mozemy spotkac:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry