Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. To okropna rodzinka.
Obcięcie pazurów bez uśpienia kota niewykonalne. Gdyby to tylko chodziło o kocie ADHD....Jedyne czego się panicznie boję to własnie alergia... Nie wyobrażacie sobie co mieszka u mnie w domu kiedy moje psy się sypią, to nie sa "koty" pod szafami, to czyste tygrysy. Odkurzacz jest wtedy w użyciu raz dziennie ale to syzyfowa praca a futro niunów potrafi być w najmniej oczekiwanych miejscach....
Ja nie mam alergii na nic, ale mój mąz jest alergikiem. Odczulał się jako dzieco, teraz też już 3-ci rok bierze szczepionki odczulające (pleśnie i traw). Niby na sierść ( a właściwie to ślina uczula) nie jest uczulony ale kto wie jak to będzie z maluszkiem. Nie wobrażam sobie bym musiała znaleźć inny domek moim futrom, możecie sobie pomysleć, że nie jestem normalna ale nasze futra, to takie nasze dzieci...
] i sprzątanie zaczynam od szczotkowania, kończę odkurzaczem, bo inaczej zapychałby się worek.Poza tym tak samo boję się alergii i nie wyobrażam sobie oddania komukolwiek naszych futrzatych pociech...