reklama

Ciąża a zwierzak

On jest bardzo zazdrosny o Emilkę i śmieszy mnie jak ona przyjdzie do mnie się przytulić i za chwilę on wciska nochala między nas, żeby zaraz wpakować dupsko na kolana, normalnie cyrk bo on jest wielgachny a zachowuje się jak szczeniak:-D

reklama
Ta stronka co podała Zolza jest ok. W wiekszości przypadków sama deklarujesz kwotę i może to być nawet 5 zł i nie tylko stała deklaracja ale tez jednorazowa tylko.
Parę linków:
woj. śląskie
mix TERIER WALIJSKI gryziony, potrzebne deklaracje na hotel

Albert - olbrzym o gołębim sercu. Przeżył piekło. Potrzebuje rehabilitacji.
jeśli masz trochę czasu to możesz poszukać piesa w swojej okolicy tutaj
Psy do adopcji / znalezione
Tu pisze jak zostać wirtualnym opiekunem Adopcje Malamutów [pl:jak.pomoc:adopcje]
tu można sobie wybrać piesa
Adopcje Malamutów [pl:malamuty.do.adopcji]

Uff... przeczytałam przezremontowe zaległości.
Moja kicia została jako mała kulka znaleziona przy śmietniku przez moją koleżankę i cudem odratowana. Jak, że tam był już kot i się nie akceptowały, dla młodszego futrzaka był potrzebny nowy dom. I tak to już 7 lat bodajże.
Na psa niestety z uwagi na pracę nie mogę sobie pozwolić.
Szczura miałam będąc nastolatką, przychodził na wołanie jak pies. Chodziłam z nim na spacery trzymając na ramieniu. Natomiast wcześniej były chomiki - również prowadzane na smyczy ;-)

Forever - chomiki na smyczy?? Dobre :-D

A moja psica jest genialna - puszcza głośne bąki i udaje, że to nie ona ;-) Puści bąka, to obraca łepek i patrzy zdziwiona na swój zadek :-p :-)

A moja psica jest genialna - puszcza głośne bąki i udaje, że to nie ona ;-) Puści bąka, to obraca łepek i patrzy zdziwiona na swój zadek :-p :-)

To moja jest lepsza - puści i ucieka bo jej śmierdzi :-) a najlepszy patent zrobiła jak puściła pierda podczas snu, ale takiego głośnego że sama się obudziła, przestraszyła i uciekła :-D

reklama
To moja jest lepsza - puści i ucieka bo jej śmierdzi :-) a najlepszy patent zrobiła jak puściła pierda podczas snu, ale takiego głośnego że sama się obudziła, przestraszyła i uciekła :-D

He he mój pies kiedyś też puścił tak głośno bąka ,że sam się go przestraszył...niezły ubaw z niego był.A on zdziwiony z czego się tak śmiejemy...:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry