• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

ewaw1 jakos sobie radze z clexanem, ja wbijam igle z boku brzucha w falde skory, czasmi ciezko wchodzi ale zaciskam zeby i dawaj:-) najgorsze jest to ze w szpitalu wbijali mi w ramie- miesien to jest dopiero masakra , a na opakowaniu wyraznie pisze - podskornie , z clexanem wytrzymam wazne zeby bylo wszystko ok

reklama
Ewaw1 ja mam jogera( nie tylko ja ,jest nas kilka na rozpakowanych) i powiem ci najlepszy wozek na swiecie! Miesci sie we wszyszystkie drzwi,jes lekki,swietnie sie sklada i budki ma super,bo one die naciagaja bardzo nisko Nie potrzeba parasolek:-) X lander przy nim wysiada.Rozklada sie na plasko,ale wiesz co,ja mialam do innego wozka gondolki miekkie,usztywniane , kupilam na allegro.I teraz przymierzylam i sa super!Pasuja idealnie i kosztuja tylko 50 zl za sztuke.Wiec mozna sobie dokupic.Jak chcesz zrobie ci zdjecie z gondolka.
No i mozna go kupic tutaj:-) J co najwazniejsze ,jak go kupisz innego nie bedziesz chciala.I jest tak duzy ze moj 5 latek jeszcze sie miesci:-)Polecam !!

Milena fajnie ze jestes.Odpoczywaj i lez jak najwiecej:-)
A o pachwine sie nie martw mnie strasznie bolala,do konca ciazy.Poprostu dziecko uciska na jakis nerw.Ja mialam bole pachwiny i rwe kulszowa.Masakra.Ale wycierpialam i dotrwalam:-)

manila29 dzieki wielkie juz niedługo chyba tez bede musiała bardziej w bok sie wbijać, tutaj w Irlandii jak pow, ze Clexane biore, bo mam za wysokie d-dimery i poronienie to popukali sie w głowe.I chyba bede miała wizyte w szpitalu nawet z tego powodu, ale nie odstawie!Nie ma mowy!
gastone no własnie słyszałam duzo pozytywnych opini o nim, to super chyba juz zdecydowałam :-).Jesli tylko mozesz mi dać firme tych gondolek co sie mieszczą to tez bym je kupiła, no i zdjęcie oczywiscie mile widziane!Dzieki bardzo!

A co tu tak cicho od rana??Jak sie czujecie dziewczynki dzis??Milena w szczególnosci..mi wczoraj po obiedzie mega stwardniał brzuch, az nie mogłam oddychac i wyprostować sie..dżizas to wszytsko za wczesnie!!

hej Ewa dzieki ja jakos sie kulam-dosloownie ;p wiesz ja tez mam twardnienia i skurcze BH od 15 tyg... mysle,ze to nic nie normalnego dopoki sa sporadyczne :-) nie martw sie na zapas Kochana.

ehh a ja musze wstac i isc zrobic sobie mniam mniam... a ze jestem leniwa od rana skusze sie tylko na platki z mlekiem ... :-D tak bym chciala miec tvn zeby moc ogladac te wszystkie gownieka, poczawszy od dziendobry tvn ;p

Jak wróce z pracy i znajde trochę czasu to podam wam stronę gdzie można oglądać filmy nawet całkiem nowe. Chyba 1zł na dobę. Może szybciej wam zleci ten czas oczekiwania, po urodzeniu dzieci raczej nie będziecie już na bieżąco z nowościami :-)

reklama
milenka nic nie tracisz, latem ddtvn jest tylko w weekend...

ja tez juz na nogach, mezulek przyniosl sniadanko do lozeczka :)
macko juz spakowany, teraz tylko pakuja samochod i kolo 16 ruszaja na wakacje... :)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry