• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja dobrze....troche przeszły te napięcia brzusia odkąd leże...ale za to zgaga się przyplątała...ale damy radę...:) wszystkie dotrzymamy do 37 tygodnia:)

Ostatnia edycja:
Milena23uk dobrze, ze jestes i nakaż maluchom grzecznie sie zachowywać!!A nie moze Ci ktos z Pl załatwić fenoterolu, ewentualnie chociaz pare opakowań no-spy przesłać?Ja mimo wszystko bym leżała jak najwiecej!!

Co do wózków to ja musze miec cos węższego, bo pomimo tego ze w domu mieszkam to drzwi jakies niewymiarowe..mam dwa typy ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander X-TWIN głęboko-spacerowy od noworodków gwarancja 2 lata!
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Baby Jogger bliźniaczy wózek spacerowy CITY MINI DOUBLE 2011 ten jest super leciutki,tylko nie ma gondolek, ale wózek od newborn jest.

i co tam porabiacie?? ja nadal umieram z nudów....blleee to leżenie to jakaś masakra....tak bym coś posprzątała poodkurzała, poukładała....bllleeee aa tu leże i leże...fajnie bo siostra z mamą jutro jadą zrobić dla mnie i maluchów zakupy...a potem przyjeżdżają na kawkę....mój mężuś dzisiaj nie w sosie...więc mało rozmowny potulał się trochę i poszedł na komputer....nooo to ja też:)

leze, nafaszerowalam sie paracetamolem bo mi strasznie w pachwinie ciagnie, ale mowie potwronie! chyba ktorys z maluszkom mi jakis nerw uciskal. poza tym to jem i leze i tak w kolko...
rabbit dobrze,ze masz dwie kobniety do zakupow, bo jakby mial chlop robic... :-D ja mam kilka rzczy do kupienia ale narazie musze sobie odpuscic zakupy ;/

ha ha!no raczejnajlepiej jak moj M dzisisaj wystroil Julke do szpitala jak przyszli po mnie. a wiec na dworze 19 stopni wiec duchota a on jej ubral skarpety + leggins na to zalozyl jej jeansy, na gore pokoszulke bluze i kurtke jesienna , omalo nie padlam jak ja zobaczyl;am:-D a najlepsze ze sam w krotkich spodniach i rekawie...

reklama
hehe faceci są nieźli....ja wczoraj mówiłam mojemu że muszę kupić proszek do prania dla dzieci...a on mnie wyśmiał i mówił że co oni nie wymyślą nawet proszek hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry