• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

moja rodzinka juto jedzie zrobić mi zakupy....wszystkie niezbędne rzeczy do szpitala i w pierszych tygodniach...nawet nie chce wiedzieć ile ja za to zapłace wow..... i jeszcze wózek muszę zamówić w tym miesiącu...

reklama
moja rodzinka juto jedzie zrobić mi zakupy....wszystkie niezbędne rzeczy do szpitala i w pierszych tygodniach...nawet nie chce wiedzieć ile ja za to zapłace wow..... i jeszcze wózek muszę zamówić w tym miesiącu...

Ja wózek kupie dopiero jak małe bedą juz z nami i tak pewnie jako wcześniaki nie beda od razu mogły wychodzic. Jak pytałam mojej ginki ze szpitala to powiedziała ze dla maluszków do szpitala nic nie potrzeba dopiero na ich wyjscie, wiec spokojnie czekamy.

my wózek kupiliśmy i foteliki na allegro od tej samej babeczki już w 19tc:) spokojnie wyprałam wszystkie pokrowce i teraz sprzet czeka sobie grzecznie:) dodatkowo w spadku dostaliśmy 2 wózek blixniaczy i w sumie mamy 1 obok 2 (gondole i spacerówka na dużych pompowanych kołach) i drugi 1 za 2 tylko z mocowanymi fotelikami - ten idealny za zakupy, lekarza i galerie handlowe:)

kasiek808 - fajne wózki, mi się podoba LEVIROO:-)
my musieliśmy zdecydować się na lżejszy wózek (mniej niż 20kg) bo mieszkamy na 1 piętrze bez windy i niestety szerokość max dzwi wejsciowe do 80cm

reklama
#rabbit# właśnie ten wózek Jane też mi się bardzo podobał:-)i w sumie ten co dostaliśmy jest bardzo podobny do Jane taka sama rama i mocowanie fotelików - jak sobie nim po mieszkaniu jeździłam to bardzo wygodny:-D
dokładnie taki niebieski bo po chłopcach:

Załączniki

• bebeconfort_twin_club.jpg
    bebeconfort_twin_club.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 57

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry