• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
karola fajny.... ja musiałam wybrać jak najbardziej funkcjonalny też mieszkam na 1 piętrze bez windy....i mam nieduże auto więc musiałam wybrać taki zeby się zmieścił....tym bardziej ze dużo będę jeździć....

Hej dziewczyny, ja juz w domu, dziekuje Wam za sms-y kciuki itp.
skurcze przeszly, ale jak wroca to znow do szpitala...
pytalam o zastrzyk na plucka bo bylam na niego zdecydowna, i nawet bylam w szoku bo powiedzieli,ze jesli chce to dostane, ale odradzili mi ze wzgledu na to,ze jak np zaczne rodzic w 32 tyg to wtedy zastrzyk nie bedzie juz tak dzialal. najlepiej podac go tuz przed porode , lub pare dni przed w wypadku zatrzymanego porodu...
strachu sie najedlismy ale szyjka trzyma mocno poki co... :szok:

Super Milena że już w domku jesteś...nieźle nas nastraszyłaś...dziwię się że nic ci nie dali...ale najważniejsze że skurcze ustąpiły....

kazali ci leżeć?? czy jakieś wskazówki dali??

nic mi nie kazali, szyjke mam ok 29mm wiec jest krotsza niz byla, ale mowili,ze to od ciezaru. pytalam czy musze lezec lub cos, to powiedzieli,ze to nie choroba :-) - angielskie pdejscie.
no nic najwazniejszy by nie bylo gorzej.

Milenka dobrze że już jestes, w sumie szybko Cię wypuścili tylko nie rozumiem dlaczego nie dali zadnych lekarstw??? nawet głupiej kroplówki z magnezu??? doobrze ze szyjka trzyma a mówili jaka długosc szyjki?
Milenka jak odróznic skurcze od tych naszych twardnień brzucha??? bo ja juz głupieje...

szyjka 29 mm, no nic nie dali tylko proponowali paracetamol....
karola jak twardnieje brzusz to np jak wstaniesz , czy jakos sie poruszysz,chwilka i koniec a skurcz trzyma kilkanascie sekund i jest twardy jak skala.

a boli przy skurczu? i chyba skurcze to jakos regularnie co kilka minut???
ogromne dzieki
troche szkoda ze nic nie przepisuja, bo tak na prawde to teraz dopiero dzieciaki zaczna rosnac i to dopiero bedzie obciazenie dla szyjki:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry