• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

ewaw1 ja zawsze omijam te etapy...hihihi od razu do lodówy i zajadam...potem mycie i ubieranie...:) ale co tam dzieciaki najważniejsze....często zdarza się że budzi mnie ssanie w brzuszku...więc najpierw muszę dzieciaki nakarmić...:)

reklama
Witam nową mamusie i pozdrawiam te juz zadomowione. Ja miałam taki etap w czasie ciąży, że wstawałam w nocy przeważnie koło 3-4 i musiałam zjeść banana :-D Długo to trwało więc sprzedawcy bananów na mnie zarobili trochę

hej dziewczyny, ja tez juz na nogach, maly nam robi ostatnio pobudke o 7:30 i chce koniecznie ogladac Klub przyjaciol Myszki Miki ;) a my za tydzien bedziemy swietowac jego 2 urodzinki :))))

a dziewczyny znow szaleja i szaleja... w nocy juz nawet czasem spac nie daja...
mnie dzisiaj czeka pakowanie, chlopaki jutro jada nad morze na 8 dni.... a mamusia bedzie sobie odpoczywac :)))))

mamaMaćka to sobie odpoczniesz :) powiem szczerze że ja też nie mogę się doczekać kiedy u mnie w mieszkaniu będzie remont i mężuś będzie malował...a ja na parę dni pójdę do mamy... może to samolubne ale ona zawsze wszystko mi podaje, robi śniadanka, kolację, obiadki....owocki obiera....czuję się wtedy jak wtedy jak byłam dzieckiem i byłam chora...ahhh wspomnienia hihi mamuśki są kochane...

dziewczyny widzę jakies ranne poruszenie:) ja juz sie nakarmiłam i dzieciaki woec moge za kompem usiasc, ale tez pierwsza rzecz z rana to kanapeczki:)
my sie codziennie budzimy o 4 na kopanko a własciwie juz wypychanko i tak do 5 patrze sobie w okno albo na słodko spiacego mezusia i pozniej w 3 zasypiamy:)
u nas dzis ciemno, chmury i mgła:(zadnego słońca nie ma....

karola79 - szpital im.Orłowskiego na czerniakowskiej i lekarza mam tez z tego szpit.

#rabbit# - zazdroszcze słońca:) jak bedziesz miec jakies wiesci od Mileny daj znac

mamaMacka - to tak jakbys i Ty rozpoczynała jutro domowe wakacje:)udanego spokojnego wypoczynku:)

witamy nowe mamy na forum:)

karola na pewno dam znać jak coś się dowiem....ok 11 napiszę do niej bo z tego co wiem z pl jest różnica czasowa o godzinę więc żeby nie było za wcześnie...

dziewczyny, wlasnie probowalam sobie pedicure zrobic i masakra jakas... nie wiem pod jakis katem stope ustawic zeby brzuch nie zawadzal ;) ale po godz efekt jakis jest ;) dobrze ze robilam pekajacym lakierem to przynajmniej nie musi byc super dokladnie :)

ja muszę mężusia poprosić żeby mi chociaż zmyl lakier..bo mam chyba 3 warstwy lakieru bo tylko domalowywałam hihi...a resztę jakoś sobie poradzę...ale jest już ciężko...nie mówię o goleniu "myszki"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry