marlenitas
Początkująca w BB
Więc napiszę że w naszej tabelce mamy :
NICK,ROK URODZENIA MAMUSI,TERMIN WG OM,TERMIN WG USG,PŁEĆ DZIDZI,PIERWSZE RUCHY(możemy pominąć,bo mamy bliżej niż dalej i nie każda może pamiętać),TYP IMION,RODZEŃSTWO,DATA PORODU
Jestem z mamami październikowymi,na prywatnym forum,ale chciałabym dzielić się wszystkim z mamami bliźniaków.Wydaje mi się że więcej można się dowiedzieć o bliźniakach,swoich doświadczeniach itd.
NICK,ROK URODZENIA MAMUSI,TERMIN WG OM,TERMIN WG USG,PŁEĆ DZIDZI,PIERWSZE RUCHY(możemy pominąć,bo mamy bliżej niż dalej i nie każda może pamiętać),TYP IMION,RODZEŃSTWO,DATA PORODU
Jestem z mamami październikowymi,na prywatnym forum,ale chciałabym dzielić się wszystkim z mamami bliźniaków.Wydaje mi się że więcej można się dowiedzieć o bliźniakach,swoich doświadczeniach itd.
) Po tygodniu mój doktorek stwierdził, że chyba jeden pęcherzyk się wchłonie, więc lekko zawiedziona oswoiłam się już z myślą, że będzie jedna dzidzia. A tu wczoraj okazało się, że biją 2 serduszka :-) i jak tu nie oszaleć.
Widzę, że jest Was troszkę już bardziej zaawansowanych, więc na pomoc i wsparcie będzie można liczyć.