• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja zaczełam kupowac dopiero w 27tc bo wczesniej sie balam , i tak tylko mam podstawy. Z bliźniakami to jest tak ze pewnie beda wczesniaki wiec bedzie sporo czasu zeby kupic potem. A ja tez mam taki opór w kupowaniu, bo sie boje, nigdy nic nie wiadomo. Dopiero w 30 moze bede cos wiecej kupowac.

Wiecie z ta szyjka i lezeniem to nigdy nic nie wiadomo bo ja leze cały czas i do 27 mialam 45mm i nadal lezalam, tylko łazienka i w tydzien do 33mm sie skróciła wiec zaczynam sie zastanawiac czy to lezenie zeczywiscie ma sens.

wiesz szyjka musi trochę sie skrócić bo tak nasz organizm się przygotowuje do porodu...przynajmniej ja tak myślę....tylko tu chodzi żeby nie za szybko....ja tam wolę leżeć....trudno...wytrzymam chociaż bardzo ciężko....

Wróciłam od mojego ukochanego gina:)))) Tosia wazy 490, a Staś 560:-D są ułożeni głowkowo ale podobno wszystko moze sie jeszcze zmienic choć jak Franek ułozył sie główkowo to tak już został.
Generalnie wszystko gitara, cisnienie super ale najwazniejsze ze dzieci duze-tak twierdzi mój gin i jest w niebowzięty, wiec ja tez. Za tydzien musze zrobic morfologie i te cholerną glukoze bleeeeeeeeeeeee
Tak czy inaczej ciesze sie ze moja młodziez zdrowa. Co do szyjki to nic mi nie mówił:-(i w ogóle stwierdził ze skoro tak wszystko dobrze sie przedstawia do mam wpasc do niego z 3tyg, a zawsze ok 2. No nic mam nadzieje, że ta moja szyjka da rade.

kasiek ja tez balam sie kupowac , bo jednego dzieciaczka stracilam w 4 miesiacu, a drugiego na samym poczatku ciaza chemiczna-ale ciaza. i nie dziwie sie,ze lezalas itp dmuchalas na zimne.
ale pomysl teraz w 29 tyg dzieciaczki maja 95% szans na przezycie gdyby urodzily sie teraz. oczywiscie niech sobie siedza jak najdluzej, tylko nie stresuj sie wiecej, bedzie dobrze i niedlugo bedziesz 3mac swoje Skarby w ramionach. i nawet nie dopuszczaj takiej mysli,ze cos sie stanie bo to niezdrowe!!!

Jestem tego samego zdania co Milena. A jak ruszysz na tour de shop i kupisz fure slicznosci i usiądziesz z tym wygodnie w domku to wszystkie czarne mysli i paranoje odlecą-zobaczysz, a zostanie mega podjar. I tego baaaaaaaaaaaaaaardzo Ci zycze:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry