• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża bliźniacza

Milena u mnie tez jedna ciaza chemiczna byla. .

Ewa wyslij mi na priv maila zebym ci mogla przeslac fotke gondoli.
Fajnie ze wasze dzieciolki rosna w brzuszkach i jest wszystko w porzadku.
Niedlugo dolaczycie do nas rozpakowanych mamus:-)

reklama
dziewczyny od kilku dni mam wrażenie że żołądek się na mnie gniewa:(
makabra jakaś jak coś zjem albo się napiję i np usiąde albo położę się to od razu mam masakryczne odruchy wymiotne:( kurcze nawet czegoś takiego nie miałam w 1 trymestrze a teraz az łzy w oczach mam:(
czy któraś z Was też tak miała???
już nie wiem może to ucisk macicy na żołądek?

ja już się melduję.....była moja mama kupiła mi większość rzeczy z listy...suuper...już jestem spokojniejsza....pomogła mi też w porządkach w domu...kochana....

karola gratuluję tak dużych łobuziaków:) suuper że wszystko jest oki....

karola2112 ja nie mam mdłości...ale dziewczyny na październik mają nniektóre...także nie martw się....pij dużo wody niegazowanej

aa właśnie znowu puściła mi się krew z nosa....i to dosyć mocno....macie też tak??

rabbit ja przez 2 mies budzilam sie rano z krwotokiem z nosa-lekarz stwierdzil,ze to przez hormony ...
do bani.
pochwal sie co Ci kupili ;)
karola a moze cos zjadlas i masz podrazniony zoladek??
bo mdlosci ciozowe to nie tylko po jedzeniu...

wiesz to takie praktyczne zakupy typu...prześcieradło, szczotka do mycia butelek, nożyczki, pare kompletów skarpeteczek, parę niedrapek, osłonka na przewijak, szczoteczki na dziąsła, rajstopki, patyczki do uszów, płatki higieniczne, gąbka do wanienki(wkładka)...itp:) od siostry jeszcze dostałam 2 bodziaki i 2 pajacyuki:) a od mamy wyprawki takie robione na drutach różowe i niebieskie:) ooo to chyba tyle kupily:)

Karola, mi co jakis czas tak jest strasznie niedobrze, czasami mam wrazenie, że wrócą wymioty z I trym.
Mysle, że to dzieci naciskaja nam na zołądek i dlatego. To jest jednak spore obciązenie.
A co do krwawienia z nosa to ja słyszałam ze poprostu kobiety w ciązy mają bardziej wrazliwe i ukrwione wszystkie naczynia.
Rany, u mnie gigant burza ale mało deszczu. Grzmoty i duchota:szok:
Ale było by fajnie teraz siedziec z Wami wszystkimi i plotkowac i zajadac smakołyki

no jeszcze kosmetyki ale to pod koniec ciąży...no i mam jeszcze do kupienia podkłady poporodowe, do przewijania, wkładki laktacyjne, fride do noska, rożki i kocyki ale to dostane tylko mam wybrać....aa i muszę kupić czapeczki na jesień:) mam nadzieję że o niczym nie zapomniałam....:)

reklama
karola tu tez jest taka burza jakiej jeszcze w zyciu nie slyszalam :szok:
musze uciekac bo maz zabiera mnie do kina, a to nasz randka pierwsza chyba od roku albo i dluzej...:-( ehh... niby mamy tesciow niedaleko ale tak strasznie glupio nam sie prosic o opieke. a juz tesciowa zapowiedziazla ze blizniakami to ona sie nie zaopiekuje... no nic laski bez..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry